Vermoeidheid

7 antwoorden en 42873458x bekeken

Pip21 29-04 om 21:26

Hi Allemaal,

Ik ben op dit moment 5 weken en 3 dagen zwanger van m'n eerste kindje en zooooo vermoeid! Als ik heb gewerkt plof ik 's avonds gelijk op de bank. Met vlagen heel erg misselijk. Op mijn werk weten ze nog niet dat ik zwanger ben, maar ik functioneer niet zoals normaal. Hoe hebben jullie dit ondervangen? Het liefst zou ik een week vrijnemen en alleen maar slapen... Maar dat zit er niet in!

reageer

N. Coppola 30-04 om 13:56

Hello
Eerst en vooral dikke proficiat met je zwangerschap

ja dat heb ik ook meegemaakt ik was zooooooooo moe en ik kon elke moment in slaap vallen! ik had heel moeilijk op werk! op 8 weken had ik het wel gezegd aan mijn baas , maar hij moest het aan niemand zeggen! want hij had duidelijk gemerkt dat er iets scheelde met mij! eens had ik hem huilend gesmeekt of ik naar huis mocht omdat ik het niet meer aankon van vermoeidheid!

zo had hij dan tenminste begrip!
en geloof mij al neem je een week vrij om te slapen,dat zal toch niet helpen al slaap je 10 uren aan een stuk, je blijft gewoon moe!
dat gaat wel over na je 12de week, misschien zelf eerder, het is zwaar, maar ik dacht altijd van, geeft niets straks krijg ik er iets moois van terug

starry (Gast) 28-06 om 15:19

Hallo dames!

Ik ben nu zo'n 7 weken zwanger en gedraag me als een chronisch vermoeid persoon. Ik wilde weten of het normaal is dat je futloos en brak wordt van het zwanger zijn. ? Vorig jaar heb ik een miskraam gehad met 7 weken, maar ben nu als de dood dat dat weer gebeurd. Over 1,5 week echo. Ben nu 22 en lig dus gemiddeld drie dagen per week volledig in bed. Schaam me dood want dat is natuurlijk heel slecht voor je.. weten jullie of dit over gaat?

madelene 29-06 om 16:06

had ik ook hoor bij alletwee de kids
werd steeds minder je lichaam moet zich nog aanpassen aan de zwangerschap

suus 29-06 om 21:59

Ik ben nu 8 weken zwanger van mijn 3e en ben ook dooooodmoe, het hoort er gewoon bij. Bij de een wat meer dan bij de ander. Na week of 12/ 14 wordt het weer beter

Elif89 (Gast) 05-07 om 17:24

Hoi dames,

Ik ga nu de 5e week van mijn zwangerschap in en ben sinds een week ook doodmoe en duizelig.. wil het liefst de hele dag slapen, en daar heb ik ook zo veel als mogelijk aan toegegeven. De verloskundige gaf mij aan dat dit een erg veel voorkomend zwangerschapskwaaltje is en dat ik vooral naar mijn lichaam moet luisteren. Na 3 maanden neemt het meestal af volgens de vk...

Beertje 06-07 om 08:45

Goeie morgen meiden!

Gefeliciteerd!!!!

Ik ben bijna 12 weken zwanger en nog steeds dood en dood op. Dit is ons 3e kindje maar 6e zwangerschap en gelijk de heftigste. Ik kan bijna niks doen of ik ben alweer doodop. Mijn huishouden verslonsd en mijn kinderen vragen om aandacht, gelukkig zijn ze op een leeftijd dat ik het ze kan uitleggen. 9 en 8 jaar. Vaak gaat bij mij het dood op zijn gepaard met mij heel ziek voelen en overgeven. Ook doet mijn lichaam dan heel zeer. Voelt alsof ik ben overreden door een vrachtwagen.

Als ik een paar dagen nog meer moe of ziek ben dan gewent maak ik een buik foto en zie ik dat mijn buik weer enorm gegroeid is. Dat geeft mij dan wel een heel fijn gevoel. Dan weet ik weer even waar ik het voor doe. Neemt niet weg dat ik geregeld hormonale huilbuien ervan heb omdat ik mij echt waardeloos voel zo.

We moeten er echt even doorheen meiden, hoe moeilijk ook.

Dikke knuffel voor jullie!

Anique 09-07 om 08:31

Hoi hoi, ik ben inmiddels 19 weken zwanger en heb nu weer last van vermoeidheid. Het enige wat ik kan doen is er af en toe er echt aan toe geven. Hoe lastig dat soms ook kan zijn met al een klein kind om mij heen.
Maar gelukkig mag ik verder niet klagen die vermoeidheid gaat ook vanzelf wel weer over.
Sterkte met de vermoeidheid en geniet zo veel mogelijk van de zwangerschap

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vermoeidheid' in het Zwangerschapsforum