Zwanger of nog zwangerschapshormonen door miskraam?

3 antwoorden en 42770028x bekeken

Ronait (Gast) 18-06 om 15:03

Beste iedereen,

twee maand geleden heb ik in de tweede trimester van mijn zwangerschap jammer genoeg een miskraam gehad. Mijn regels zijn vorige maand terug op gang gekomen en we zijn terug beginnen proberen. Ondertussen ben ik 5 dagen overtijd en heb ik een positieve zwangerschapstest (type kruidvat: een duidelijk plus, maar streepje is wel wat lichter dan controlestreep) voor mij liggen, maar toch twijfel ik of ik echt wel zwanger ben (wens natuurlijk van wel!). Kan het zijn dat ik nog zwangerschapshormonen in mijn lichaam heb van mijn miskraam waardoor ik nu positief test?
Weet iemand hier meer over?
Alvast bedankt!

reageer

madelene 29-06 om 16:10

zou ik niet durven zeggen wat ik wel weet is dat het hormoon van de zwangerschap nog in tijdje in het lichaam blijft zitten van de vrouw na haar bevalling waardoor je dus een versterkte kans hebt om weer zwanger te raken
groetjes madelene

Nas 16-07 om 20:23

Hoi Ronait,
Wat vervelend voor je en ik hoop echt dat je wens in vervulling zal gaan..

Ik weet wel dat HCG 2 tot 3 maanden na een miskraam in je bloed kan blijven.. Houd het in de gaten, en als je erg twijfelt en dit wilt uitsluiten, maak een afspraak bij de Gyn, waar je nu veel sneller terecht kunt, betreft je miskraam..

Ik duim voor je ! 

Liefs Ans

Beertje 17-07 om 16:18

Ik ga je feliciteren!!!! Je kan namelijk niet ongesteld worden als je nog hcg in je lichaam hebt. Jij geeft aan dat je vorige maand weer ongesteld bent geweest. Dus je cyclus is op gang en ben je nu dus opnieuw ZWANGER!!!! Je cyclus komt pas weer op gang als al het hcg uit je lichaam is verdwenen.       
GEFELICITEER   Ik hoop dat je het vertrouwen vind om vol goede moed en zonder al te veel angst deze zwangerschap door te komen. Dikke knuffel voor jou meid!!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of nog zwangerschapshormonen door miskraam?' in het Zwangerschapsforum