prille begin

9 antwoorden en 42592988x bekeken

shorty 17-07 om 18:25

Hallo iedereen,

vorige week om 9u mocht ik de dokter contacteren met de uitslag van mijn bloedresultaat. Deze was positief en ik had een Hcg van 65.
Hij zei mij een afspraak te maken met de gyneacoloog maar zei daar onmiddellijk op: maar test best wel nog eens voor je die afspraak maakt. 
Ik maak me wel wat zorgen, ik begrijp dat het nog kan mislopen enzo maar is de kans dan zo groot?
Ik heb op 5 augustus mijn eerste afspraak en heb nog eens naar mijn dokter gebeld. Heb mijn test gedaan zoals hij zei (was duidelijk positief), maar nu zei hij dat ik zeker nog eens bloed moest laten nemen voor ik naar de gyneacoloog moest gaan.
Dus nu maak ik mij natuurlijk terug zorgen dat het mogelijks niet zal doorzetten...

reageer

chantieeeee 18-07 om 11:03

Als eerste gefeliciteerd met jullie zwangerschap!!! Ik zou me niet zo druk maken als ik jou was! Hcg is bij elke vrouw weer anders. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/106176-hcg-waarden-tabel.html  anders moet je even in dit tabeltje kijken en dan zie je dat jouw waardes gewoon goed zijn, niet hoog maar niks nog om je zorgen over te maken lijkt mij. natuurlijk is het zo dat elke zwangerschap kan eindigen in een miskraam. Heel triest heb er zelf 2 mee moeten maken. Ik zou gewoon de bloedtest laten doen bij de arts. Is voor je eigen gemoedsrust misschien ook beter als je er achter komt dat je waardes misschien al enorm gestegen zijn   al last van andere kwaaltjes? Wel raar dat je huisarts zoveel twijfel brengt... dat hij eerlijk tegen je is, is alleen maar goed maar vind dit een beetje bot en onnodig.

Liefs Chantal

shorty 18-07 om 18:00

hey chatnieeee

dank je wel
ik heb last van mijn tepels die gevoelig zijn en soms steken in de borst. Ook de misselijkheid komt en gaat. Dit is vandaag de eerste dag dat het heel goed meevalt van de misselijkheid. 

Die huisarts die dat zei is niet mijn vaste huisarts maar het is daar een groepspraktijk en als de ene er niet is neemt de andere over. Ik heb dus deze morgen gebeld maar mijn vaste huisarts was er opnieuw niet en had dus weer die andere aan de lijn. Ik vroeg hem of ik nog voor ik naar de gynaecoloog moet (op 5augustus) of ik nog een bloedtest moest laten doen of niet. Hij zei van ja dat moet je zeker! Nu wij vertrekken dus op 21 juli op reis en komen terug op 4 augustus. Dus ga ik de 4de s'avonds bloed gaan laten nemen. 

Ik zal proberen te genieten van mijn zwangerschap en het op vakantie gaan. En na mijn reis zie ik wel. Mijn test op dinsdag was onmiddellijk en heel duidelijk positief.

chantieeeee 19-07 om 18:17

Oke, dus dan toch maar laten testen. Maar eerst lekker op vakantie, geniet ervan. Ben benieuwd wat je hcg waarde zal zijn in augustus

shorty 19-07 om 18:23

inderdaad.

we zien dan wel
ik ben eigenlijk ook wel benieuwd! 
alles is zo nieuw...

shorty 05-08 om 18:52

heb dus vandaag mijn eerste echo gehad
ben 7 weken en 6 dagen ver   
het hartje gehoord  dat doet wel raar zo... en ik besef het nog altijd niet goed dat er echt een babytje in mij groeit...

ben wel vaak misselijk en heb ook pijnlijke borsten maar we nemen dat erbij

Anoniem (Gast) 05-08 om 19:17

Dus toch zwanger!!! Wat leuk!! Onwijs gefeliciteerd! Geniet vh kleine wondertje wat in je buik groeit :-)

chantieeeee 05-08 om 19:18

Ik was niet ingelogt zie ik. Bovenstaand bericht Is van mij :-)

shorty 05-08 om 19:43

thx Chantieeee

inderdaad toch zwanger. Nog zwanger

volgende echo gepland op 4 september. Dan ben ik 12 weken en kan het misschien al eens rondverteld worden.
Dat zwijgen is toch niet zo gemakkelijk....

chantieeeee 05-08 om 20:26

nee als je ergens blij mee bent is het moeilijk om het voor je te houden

Je kunt reageren op dit onderwerp 'prille begin' in het Zwangerschapsforum