familie

2 antwoorden en 42356086x bekeken

esther81 (Gast) 28-07 om 10:15

Hallo allemaal, ik wilde even mijn verhaal kwijt. Ik ben nu 5 weken zwanger. Eerder heb ik een miskraam gehad. Ik ben al veel jaren samen met mijn vriend. Helaas voel ik mij vanaf het begin niet geaccepteerd door mijn schoonfamilie. Er zijn veel vervelende dingen gebeurd waardoor ik dat gevoel heb gekregen. In de ogen van mijn schoonfamilie ligt alles aan mij en hebben zij nooit iets verkeerds gedaan. Door deze houding heb ik een aantal jaren ook geen contact met ze gehad. Sinds een paar maanden proberen we dat toch weer. Maar nu merk ik dat dezelfde irritaties er nog steeds zijn. En ik krijg nog steeds overal de schuld van. Wat ik ontzettend onterecht vind. Ik erger me er weer kapot aan. Ik zou eigenlijk liever weer geen contact meer met ze hebben. Ik merk dat ik er erg opgefokt en gestresst van word. Dit kan niet goed zijn voor de zwangerschap en ik ben bang dat ik hierdoor weer een miskraam krijg. Wat kan ik nu het beste doen?

reageer

Anoniem (Gast) 28-07 om 12:35

Jeetje wat lastig...
ik zou er goed met je vriend over praten en aan jezelf denken als je jezelf er niet goed bij voelt zou ik gewoon een stapje terug nemen helemaal als je van die zorgen erbij krijgt.
veel succes!

* 30-07 om 07:19

@Esther,

Allereerst van harte met je zwangerschap leuk al 5 weken zwanger :-), Idd wat Anoniem zegt doen en hele duidelijke grenzen stellen. Als ik jou was zou ik voor jou en je beebje geen contact meer willen omdat het erg veel onrust geeft.. Het klinkt mij super bekend in de oren.. Nou ik heb die familie van mijn partner over de vloer gehad na mijn zwangerschap tijdens de kraamperiode en het was een hel kan ik je vertellen er was geen begrip en totaal geen respect dus denk goed na.. het is maar een advies..

goetjes Ju of wel mavami

Je kunt reageren op dit onderwerp 'familie' in het Zwangerschapsforum