zwangerschap of niet?

2 antwoorden en 41081671x bekeken

Anoniem (Gast) 05-01 om 23:50

Hallo forumleden,

Ik zit met een vraag. Slik zelf de pil nogal onregelmatig, ben heb m vorige weer 4 dagen geslikt. Na ongeveer 2 maanden gestopt te zijn waar ik 1 dag vergeten ben (dag 2) om de pil te nemen. De 2 dagen erna heb ik m wel genomen.

Nu heb ik vorige week onveilige seks gehad met mijn vriend en ben de dagen erna de pil vergeten heel dom. Ik ben niet verder gegaan met het slikken vd pil

Zou het nu kunnen zijn dat ik zwanger ben

De dagen ervoor was ik nog ongesteld door het onregelmatig slikken van de pil. Maar op de dag van de gemeenschap zelf was dit weg.

Ik hoop op een paar antwoorden. Zou toch erg graag nog een keer zwanger willen worden (na een miskraam..)

reageer

Aloly 09-01 om 09:32

Het klinkt alsof je de pil erg onregelmatig slikt, dan werkt hij ook stuk minder beschermend. Maar als ik het goed begrijp heb je seks gehad net na je menstruatie. Dan is de kans ook redelijk groot dat je eisprong nog niet is geweest, en dus dat je niet zwanger bent. Maar helemaal veilig zal het niet zijn. 
Waarom slik je eigenlijk af en toe de pil als je wel zwanger wilt worden?

Succes!

Muus86 11-01 om 19:10

De pil af en toe slikken is heel slecht voor je lichaam. Als je 2 maanden gestopt bent met de pil werkt deze de eerste maand niet. Als je een zwangerschapswens hebt zou ik dat met je partner bespreken en de pil aan de kant gooien als hij daar ook achter staat . Anders houd je jezelf, je vriend en je lichaam voor de gek. Pil slikken is overigens voor een eventuele zwangerschap ook heel slecht. Zoals Aloly zegt, vlak na je menstruatie zal je geen eisprong hebben. Maar ik denk dat jou lichaam ontregeld is dus je weet t nooit.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwangerschap of niet?' in het Zwangerschapsforum