Alternatieve positiekleding

8 antwoorden en 41074976x bekeken

anoniem 06-01 om 16:18

Hallo dames,

Ik heb misschien even een rare vraag.
Ik ben nog maar net 9 weken zwanger, maar merk dat sommige strakke broeken al niet zo lekker meer zitten. Ik zit dus af en toe rond te kijken naar positiekleding....nou, keuze genoeg zou je zeggen.....maarrrrr, ik heb een beetje aparte smaak. 
Ik vind het allemaal een beetje tè basic of tè zoetsappig......mijn man en ik houden van camobroeken, zwart, shirts met aparte opdrukken (denk aan skulls) of aparte vorm.
Natuurlijk kan ik met een aantal basicbroeken al een eind komen, en een shirt kan ik eerst gewoon een maatje groter kopen. Maar vooral als ik echt een dikke buik heb zie ik een beetje een stoere top/jurk/rok of shirt lastig te vinden.

Hebben jullie enig idee waar ik terecht kan?

reageer

Sandra (Gast) 06-01 om 16:23

Oef dat is best lastig inderdaad. Wellicht kun je een positieshirt bij de HEMA kopen (zwart) en deze ergens laten bedrukken met een gave print?

Qua broeken is het helemaal dan een ellende ben ik bang.

Mocht je nog wat zoeken in de uitverkoop, hier hebben ze sale: www.inpositiekleding.nl/positiekleding

Beertje 06-01 om 16:41

Ik heb even zitten googelen. Wist dat er iets op de markt is om je broeken draagbaar te houden.

Dit is misschien de oplossing voor je broeken.   http://bellybelt.be/ Voor je shirts zou ik gewoon kijken hoe dat gaat lopen. Ik ben nu 38 weken en pas nog steeds de normale shirts. Ze zijn straks wel helemaal af. Positie shirts zitten bij mij slechter en vaak te klein bij mijn buik.

anoniem 06-01 om 17:29

@beertje: grappig dat jij je shirts nog past...ik heb er nu al een paar aan de kant moeten leggen omdat ze te strak rond mijn hard groeiende borsten zitten

Ik ga jullie sites eens bekijken, alvast bedankt voor het meedenken dames.

Elles (Gast) 08-01 om 10:13

Ik weet dat Queen Mum af en toe wel shirts heeft met een grappige opdruk! Zoals deze:

http://www.hipenzwanger.nl/queen-mum-shirt-7126169.html

En dan gewoon een leuke leger groene broek er bij?

http://www.hipenzwanger.nl/jeans.html

anoniem 13-01 om 14:03

Jippie, ik heb een broek gevonden die ik echt leuk vind. En gewoon bij Miss Etam.
Hij is groen met een gewassen effect en stiksels waardoor hij stoer is.
http://www.missetam.nl/broek-biker-32/nl/product/63035/

hellieberrie 31-01 om 13:59

Hoi mandy, ik heb bij ikenmijnkind.nl een zwart leren bikerjack van mamalicious besteld voor € 29,95. Misschien is het ook wat voor jou?

anoniem 31-01 om 17:25

Hoi....ik heb hem even bekeken en hij is zeker mooi. Bedankt. Maar het is zo dat ik jassen niet echt nodig heb zover ik nu kan inschatten en aangezien het geld ons niet op de rug groeit koop ik alleen dingen die ik echt nodig heb. Het is immers ook maar voor een korte periode, dus dan vind ik dat ook echt zonde.
Mijn winterjas past goed en heb ik nog iets ruimte in dus daarmee red ik de winter wel.
En volgens mij heb ik ook nog een 2 wat luchtere jassen die eigenlijk ook iets te groot zijn en waar ik dan nog een eindje mee door kan in het voorjaar....tja, dat heb je als je nog dingen heb bewaard van toen je zwaarder was.
En ik ken mezelf....een echte zomerjas draag ik eigenlijk nooit, daar is het jack, denk ik, ook al weer te warm voor.
Voor de zomer heb ik genoeg aan een vestje, die kan ik zowel binnen als buiten dragen.

Ik ben echt een rare vrouw, ik ben geen shopper en zeker als het maar voor even is kan ik wel met een paar dingen toe.
Ik weet nog dat een vriendin van me jaren geleden zwanger was, ze wilde naar één of andere dure boetiek. Haar man had me van te voren al smekend aangekeken alsof hij wilde zeggen Kan jij ze aub een beetje inperken...
Hij schrok zich alsnog een ongeluk toen we terug kwamen en hij hoorde hoeveel ze had uitgegeven. Totdat ik hem toefluisterde hoeveel items ze nog had teruggelegd op mijn aandringen omdat ik het onzin vond om zoveel te kopen voor die paar maanden. Toen keek hij me dankbaar aan.
Als mijn man dit soort verhalen hoort is hij zo blij met mij, haha 

hellieberrie 31-01 om 17:33

Haha, dat is wel heel erg. Ik heb maar 1 zomer/ tussenjas die niet zo wijd is dus moet toch wat hebben voor straks. Ik sta voor de klas dus ben ook regelmatig buiten, heb ook geen auto dus doe alles op de fiets. Dan is een jas wel handig . Ik ben ook blij dat ik happybellys.nl heb ontdekt trouwens. Daar kan hè voor €7 al een positiebroek scoren. Hoef dat echt niet nieuw. Verder draag ik zo lang mogelijk m'n eigen t-shirts, die zijn toch wat ruim, en anders ga ik naar de Hema en koop een grote maat, deed m'n schoonzusje ook . Vind t echt schandalig wat ze vragen voor positiekleding in de winkels. Tweedehands ziet er nog als nieuw uit aangezien je het niet lang draagt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Alternatieve positiekleding' in het Zwangerschapsforum