Wanneer testen?

8 antwoorden en 40264709x bekeken

Madelene 20-04 om 19:46

Ik zou je graag helpen maar ik heb zelf geen ervaring met een onregelmatige cyclus
Mischien toch dan meer alert zijn op of je zwangerschaps symptomen opmerkt. 
Groetjes madelene

reageer

Gast (Gast) 20-04 om 19:50

Thanks Madelene voor je reactie. 

Het is inderdaad niet leuk omdat ik met die onregelmatige cyclus zit.. Soms voel ik me wel wat misselijk maar ik weet niet of het daaraan kan liggen.. En het rare is dat ik nooit een kleine lichtroze bloeding heb gehad, dit is de eerste keer! En wat een gasvorming dat ik aanmaak (sorry haha) en ook vaak een opgezwollen buik precies.. Hmm nog even afwachten dan maar


Hopelijk herkent iemand zich hier wel een beetje in!

Alvast bedankt voor je antwoord. 

Liefs xx

hartje 21-04 om 13:22

Ik herken mezelf erin. Pas heb ik een menstruatie overgeslagen dus vier weken overtijd. Had getest maar telkens negatief. Onregelmatig is zo onhandig. Verder kun je eigenlijk alleen afwachten tot een paar dagenvoor je niet ongestelde dag en dan testen met een gevoelige test!?
Nu is dat misschien nog te vroeg?
nu i

Gast (Gast) 23-04 om 09:48

hey hartje,

Ja ik had net zelfde voor maar nu voel ik me zo anders dan de andere keren. Ook omdat ik lichtroze afscheiding had gewoon bij het afvegen en echt bijna niets.. Ook zie ik veel meer aders in mijn borsten, dit valt me echt op. En pijnlijk pfff.. In me onderbuik/heupen ook precies blauwe plekken. Denk toch dat ik 1 vd dagen een testje ga wagen..



Liefs xx

Gast (Gast) 23-04 om 09:50

En oeps vergeten, ook kreeg ik gisteren avond hevige rugpijn..

hartje 26-04 om 19:03

Zijn wel symptonen maar kan ook van menstruatie zijn dat het er aan gaat komen. Al getest?

groetjes

Gast (Gast) 27-04 om 12:51

Neen via een app zou ik mijn maandstonden 5 mei moeten krijgen, dus ga wachten als die even overtijd zijn als ze er dan nog niet zijn! 

Liefs xx

Gast (Gast) 08-05 om 21:16

Hey meiden,

Heb dus mijn maandstonden 1 mei gekregen. Tot 7-8 mei. Maar ik had dagen dat ik van in de middag tot de volgende ochtend geen bloedverlies had, en dan weer wel. Ook had ik op een gegeven moment heel donker/bruin bloed. (Nog nooit gehad eerlijk gezegd). 

Zit er bog steeds mee van die lichte bloeding op 10 april, en voel me toch misselijk en ben echt zo zo moe.. Ook soms nog krampjes uit het niks.. Zou het kunnen dat ik toch zwanger ben? Had 5 dagen voor ik mijn regels kreeg een test gedaan maar die was negatief... Iemand die ongesteld werd en toch zwanger was?  


Liefs xxx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer testen?' in het Zwangerschapsforum