zus die klaagt over kinderen te vaak bij mijn moeder brengen

5 antwoorden en 39937759x bekeken

Annemein (Gast) 11-05 om 14:18

Hoi hebben  jullie  ook last van een zus die zich  ergert aan het aantal  keren  dat je de kinderen  naar je moeder brengt om op ge passen  ?
Zo irritant ik breng de kinderen 5 keer in de week bij mijn  moeder ze past  graag  op
Maar mijn zus geeft daar altijd  commentaar over.

reageer

Iza 12-05 om 10:54

Je zus lekker laten kletsen, tenzij zij er direct last van heeft? Iedereen weet het beter en iedereen doet het anders maar het belangrijkste is om respect te hebben voor elkaars keuzes. Heb jij bij deze situatie een goed gevoel en je moeder ook? Dan zou ik toch eens aan je zus vragen welk probleem zij hier mee heeft.....

Blijft (Gast) 18-11 om 07:41

Ik vind 5x in de week je kinderen naar oma brengen, zodat zij op ze past ook vrij veel. Heeft die oma geen prive tijd voor zichzelf nodig. Heel veel oma's durven geen nee te zeggen. Ik denk dat we daarvoor allemaal moeten voor waken. Enkele dagen geen punt, vijf dagen is echt te veel. 

Hartje 18-11 om 08:38

Vijf dagen kàn teveel zijn, zo zou ik het zeggen. Lief dat je zus bezorgd is over jullie moeder,  maar dit is iets wat jij met haar regelt. Dus ga er een keer voor zitten met je moeder (niet even snel als je de kinderen haalt of brengt) en vraag er stevig naar. De mogelijkheid is dat je moeder het wel tegen je zus zegt, niet tegen jou al zou ik dat onverstandig vinden. 
En vraag aan je zus inderdaad waarom ze dat nou zo vervelend vindt..

Lena (Gast) 18-11 om 10:20

Ik vind 5x in de week ook wat veel.
Ik zou er inderdaad even over praten met je moeder zoals hierboven wordt geadviseerd. 
Wel superlief van je moeder dat ze het doet! Mijn vader (ik heb geen moeder meer) heeft al aangegeven dat hij absoluut geen vaste oppasdagen wil ofzo.

Anoniem (Gast) 20-11 om 12:00

Ik vind kinderen vijf dagen bij oma echt te veel.  Waarom je dat doet vertel je er niet bij. Is het om oppas kosten uit te sparen etc etc? Ik vind dat opa s en oma s ook opa en oma moeten kunnen zijn.    Vijf dagen op je kleinkinderen passen is onderhand een baan. Alle rollen verschuiven en veranderen hiermee.  En ook voor je kinderen lijkt het mij vreemd. Jij bent hun moeder maar ze worden opgevoed door oma. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zus die klaagt over kinderen te vaak bij mijn moeder brengen ' in het Zwangerschapsforum