Nipt test negatief, nog geen nekplooimeting gehad

1 antwoord en 39760959x bekeken

huyghebaert tiffany 31-05 om 12:45

Hallo iedereen!
dit is mijn eerste berichtje op het forum en zou graag jullie mening willen weten omdat wij het even niet weten.
ik ben zwanger van ons eerste kindje, ben nu bijna 13 weken ver. Ik heb in het laatste half jaar 2 miskramen gehad waardoor ik dus een goeie 10 dagen geleden al een NIPT test heb laten doen. Ik heb dus gisteren de resultaten gekregen en deze waren negatief, voor ons al een hele opluchting, het geeft ons het gevoel dat we al een paar stappen verder zijn.
vrijdag moet ik naar de gynae voor de nekplooimeting en dan zouden ze ook de berekening ook krijgen voor een kindje met down syndroom. Dit is voor ons al uitgesloten door de nipt test en ergens denken we eraan om onze zwangerschap openbaar te maken op facebook, voor onze kennissen enzo. 
Denken jullie dat dit een goed idee is of zouden we toch nog wachten op het nekplooitje?
Het nekplooitje is wel van belang voor mogelijke afwijkingen maar de triple (kansberekening op down) moeten we in ieder geval al niet meer afwachten...
al jullie meningen zijn van harte welkom!!
Groetjes tif

reageer

liesje 31-05 om 20:19

Hoi tiffany, ik zou het gewoon gaan delen met je familie en vrienden . Er blijft volgens mij altijd wel iets waar je je zorgen om kan maken. Stel dat het alsnog mis blijkt kan je altijd rekenen op de steun van degene die er vanaf weten.

Daarbij... Het is zo leuk om het te delen met je geliefden probeer het te omarmen en er vol van te genieten.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nipt test negatief, nog geen nekplooimeting gehad' in het Zwangerschapsforum