Wegens omstandig heden

1 antwoord en 39531130x bekeken

Mamavan (Gast) 18-07 om 20:08

Hey allemaal 

Ik ben S. 23 jaar oud , mama van een zoontje van 2,5 en een dochter van 9 maanden  en sinds een paar weken ben ik in Nederland en verblijf ik in een huis voor gezinnen die problemen hebben (anoniem huis) 
Ik ben wegens problemen met mijn ex en familie naar Nederlands vertrokken zo van de een op de andere dag ... Ik was helemaal klaar met het commentaar van andere dat ik niks goed zal doen en alleen maar kon werken als me kindje er niet was .. ( ik heb tijdelijk in mijn vaderland in de prostitutie gezeten en vandaar is mijn zoontje geboren ) ik was hetallemaal dus zo zat .. Dat ik ben vertrokken naar Nederland en hier sinds 2 weken een lieve vriend heb en alle zorgen kan vergeten !! Ik woon alleen nog wel in een opvanghuis en moet werk gaan zoeken zodat ik een huis kan gaan zoeken ...  alleen is dat voor mijn moeilijk aangezien ik 2 kindjes jonger dan 3 heb 

Ik hoop dat ik hier af en toe mijn hart kan lichten

reageer

Siskaa 19-07 om 10:40

Wow, Mamavan, dat moet niet simpel zijn!
Gelukkig dient dit forum om af en toe je hartje te luchten.
Heb je het allemaal een plaatsje kunnen geven (of toch beetje bij beetje, dat zal zeker niet makkelijk geweest zijn). Maar wat goed dat je voor jezelf op durft komen!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wegens omstandig heden' in het Zwangerschapsforum