Waspoeder in de stofzuiger

3 antwoorden en 37697798x bekeken

chantieeeee 18-02 om 09:22

Wat ik ga zeggen is niet om je bang te maken maar: als je het wasmiddel kunt ruiken, zijn er minuscule deeltjes wasmiddel in de lucht die ver in je longen binnendringen waarna (long)schade aangericht kan worden!
Wasmiddel kan bij inademing zelfs een dodelijke chemische longontsteking veroorzaken.
Nou is een schepje natuurlijk niet veel maar ik zou het risico niet nemen.

Ik zou gewoon een stofzuiger kopen zonder zak erin... Zoveel duurder zijn ze tegenwoordig niet meer en geen stank meer in huis, geen zakken meer te kopen, allerlei filters zodat er geen stof etc uitgeblazen wordt alleen maar voordelen vind ik, persoonlijk zou ik nooit meer 1 met zak willen.

reageer

kruimel 18-02 om 09:27

Volgens mij kan dat echt geen kwaad hoor..niet is zulke kleine hoeveelheden. Als dat wel zo is kun je ook geen was meer doen en je als zwangere net zo goed in een steriele kamer opsluiten tot je kind 18 jaar is... En gebruik dan ook geen deo, luchtverfrisser of parfums meer.
Nee zwanger zijn is geen ziekte, gewoon lekker waspoeder in je stofzuiger doen. Deed ik eerst ook altijd.

chantieeeee 18-02 om 09:48

daarom zei ik ook al dat het maar om een schepje gaat, maar ik hou gewoon niet van dat soort dingen, maar als je kijkt wat je alleen al op de fiets door het centrum bijvoorbeeld inademt aan uitlaatgassen etc etc... er is geen ontkomen aan.
Dan zou die steriele ruimte inderdaad de enige oplossing zijn

maar je kan ook vaker je filters/zak vervangen, of van die geurbuideltjes (voor kledingkast enzo) erin dan heb je ook geen los poeder, volgens mij heb je er zelfs speciale ampullen voor.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Waspoeder in de stofzuiger' in het Zwangerschapsforum