pijn tijdens vrijen

3 antwoorden en 45997806x bekeken

michella (Gast) 30-06 om 20:51

Hallo
Ik heb streptokokken en loop nu over tijd .Daarbij heb ik al langer een brandende pijn bij het vrijen .Loop bij de gynacaloog maar weten niet waar de pijn vandaan komt .Nu ben ik bang dat ze me gaan strippen en aangezien dat als pijnlijk wordt ervaren . Ben ik er erg bang voor aangezien vrijen bij mij al brand .Zo ben ik dus ook bang voor de bevalling . Heeft iemand hier ervaring mee ?
groetjes ..

reageer

Kim (Gast) 03-09 om 10:09

Jaaaaaa wij hebben t ook! Verschrikkelijk of ik in de fik sta (ook nog enige tijd erna) maakt t echt niet prettiger en t idee alleen al om te vrijen staat me nu gewoon tegen!

Soa testen alles laten doen maar blijkt niets te zijn. Heeft te maken met de hormonen van de zwangerschap en mogelijk dat er een vaginale infectie zit!

Lexie 03-09 om 12:58

Komt hoogstwaarschijnlijk omdat het allemaal wat droger is daar  Helpt glijmiddel niet?
Maar wat betreft het strippen, dat is toch heel anders dan seks hoor qua bewegingen en plaatsen waar de gynaecoloog komt (baarmoedermond).

Aradia 03-09 om 21:07

Kan er niet getest worden op vaginale schimmelinfectie? Is zo te achterhalen als dat het is, en ook makkelijk te behandelen. Je kan zelfs tegenwoordig zonder recept bij de drogist/apotheek capsules ervoor halen. Ook mag en kan dit zonder schade of andere negatieve dingen tijdens de zwangerschap gebruikt worden....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'pijn tijdens vrijen' in het Zwangerschapsforum