Menstruatie na geboorte

5 antwoorden en 34286747x bekeken

Sparkle (Gast) 30-01 om 14:04

Dag iedereen,
3 maanden terug ben ik bevallen van mijn tweede kindje met een keizersnede. Ik geef nog steeds borstvoeding met af en toe een flesje tussendoor.
Ondertussen heb ik alweer mijn menstruatie gekregen, 1 maal maar want  ik ben nu bijna 2 weken overtijd. Komt dat nog voor, zou dat door de borstvoeding kunnen komen? Ik maak me een beetje zorgen omdat ik eens mijn pil vergeten nemen heb, heb die dan de volgende dag genomen en de pil die voor die  dag bedoeld was heb ik voor het slapengaan genomen.
Iemand nog zoiets voorgehad?

reageer

Mamavan1 (Gast) 30-01 om 14:32

hey, ik geef nu 4,5maanden borstvoeding en heb een lichte bloeding gehad 9weken na de bevalling nadien ook niets meer. Dus het kan zeker bij borstvoeding. Doe anders een een zwangerschapstest, dan ben je zeker. Heb ik ook wel gedaan, omdat ik mij zorgen maakte(1x regels, daarna niets meer) maar is blijkbaar normaal bij borstvoeding. 

Sparkle (Gast) 30-01 om 14:34

Bedankt voor je reactie Mamavan1.
Nog even afwachten dan.

Mamavan1 (Gast) 30-01 om 14:44

dat is graag gedaan. Ik weet niet of jij hier meer komt op dit forum, maar ik vind dat hier weinig reacties komen. Heb ook een vraag geplaatst en ondertussen al meer dan 300x bekeken maar geen enkele reactie. Heb ik iets verkeerd gedaan waardoor ik de reacties niet zie of komen hier meestal geen reacties? sorry dat ik je vraag verstoor, maar ik dacht "yes, iemand actief achter haar beeldscherm" hihi.  

en ik zou idd nog even afwachten. ik zou zeggen geniet ervan zolang je niet ongesteld wordt. hihi

Sparkle (Gast) 30-01 om 15:36

Oh jammer. Eigenlijk de eerste keer dat ik hier kom en dan wel blij met de reactie dan als ik het zo hoor.

Amy 31-01 om 18:55

Als jij borstvoeding geeft en de pil slikt dan heb je sowieso de minipil die je elke dag slikt. Daarvan kan je menstruatie ook wegblijven.
Ik heb bij mijn zoon ook borstvoeding gegeven en eerste 6 maanden niet ongesteld geweest en daarna met minipil begonnen. Ook toen tijdje niet ongesteld geweest. (Daarna helaas wel 4 maanden continu bloedverlies door de pil)
Maar als je twijfelt omdat je een pil bent vergeten zou ik zeker gaan testen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie na geboorte' in het Zwangerschapsforum