Verdriet

4 antwoorden en 33518243x bekeken

Girls mommy (Gast) 19-03 om 13:50

Hallo mama's,
Ik ben nog nooit eerder op een forum geweest maar ik dacht misschien is het toch wel wat voor mij .

Ik ben een mama van 2 meiden van 2 & 5 jaar oud. Ik ben ik verwachting van ons 3e kindje nu 19 weken. Beide meiden waren prematuur (31 weken en 34 weken) daarnaast heb ik nog een miskraam gehad dus ik vond zwanger worden echt heel erg spannend! Sinds 14 weken heb ik bekkeninstabiliteit. Tegenwoordig betekent dat blijkbaar niet alleen maar liggen maar toch proberen te blijven bewegen. Ik heb veel rug en buikpijn en de meeste dagen ontzettende hoofdpijn. Voor al deze klachten ga ik naar de fysio, chiropractor en loop ik bij de gynaecoloog en de verloskundig. Vanaf 24 weken alleen nog bij de gynaecoloog dus dan krijg ik hoop ik wat meer rust. Ik ben ontzettend verdrietig. Ik kan bijna niets meer. Niet werken, niet voor mijn meiden zorgen, niet wandelen, geen boodschapje doen. Alleen maar kort zitten en lopen of liggen. Ik heb bijna alles wat ik leuk vind op Netflix gezien. En mijn vrienden en familie hebben ook gewoon hun eigen leven en dus weinig tijd wat ik ook helemaal niet van hun verwacht hoor. Elke week ben ik blij dat het vrijdag is. Dan is mijn man 2 dagen vrij, maar ook hij moet dan natuurlijk dingen doen. 
Ik verveel me en zit behoorlijk in de put door alle pijn en niets doen. En toch ben ik ontzettend blij want onze baby doet het super goed! Ik moet er alleen wel rekening mee houden dat ik vanaf 30 weken kan gaan bevallen maar dat is iets waar ik me al bij neer heb gelegd. 
Heeft iemand tips hoe ik hier doorheen kom? Ik voel me slechte moeder, vrouw en de dagen kruipen voorbij...

Een hopeloze mama

reageer

liesx 19-03 om 15:37

Pfoe, ik herken het precies!!! Ik weet ook niet meer waar ik t zoeken moet .... verveling maakt je echt kapot

Girls mommy 19-03 om 15:50

Hoelang ben je zwanger liesx?

liesx 19-03 om 16:47

36 weken nu.... maar door mijn bekken al vanaf 17 weken niet meer aan het werk 

NL93 01-05 om 21:09

Hoi meiden,
Wat een vervelende situatiezeg. Ik ben nog niet zwanger dus kan er nog helemaal niet over mee praten. Maar misschien leuk om je tijd in te vullen met haken. Ik ben hier laatst mee begonnen en je kan echt onwijs veel leuke dingetjes maken voor je kinders  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Verdriet' in het Zwangerschapsforum