Help mijn verloofde is zwanger

2 antwoorden en 32452545x bekeken

kevin33 17-06 om 13:10

Hallo zwangere vrouwen en bevallingsdeskundige,
Mijn verloofde Eva is nu 12 weken zwanger van ons super gewenste eerste kindje. De afgelopen 4 à 5 weken heeft zij enorm last van misselijkheid en een schrikbarend gebrek aan energie. Ze kan niet werken of een wandelingetje naar de supermarkt maken. Als ze van de bank naar de keuken loop moet ze vaak bij komen en is ze daarna op. 
Met bewondering kijk ik naar hoe zij hiermee omgaat en ik wil meer voor haar kunnen doen om haar te ondersteunen. Vandaar dit bericht.
Op dit moment heeft zij het vooral mentaal erg zwaar en zij heeft het gevoel dat ze de enige is die dit meemaakt. Graag vraag ik aan iedere vrouw die hier ervaring mee heeft om haar via een bericht een hart onder de riem te steken. Willen jullie mijn lieve verloofde helpen met jullie ervaringen of een lief bericht van sterkte??
Alvast bedankt voor al jullie hulp!

reageer

Dorine89 18-06 om 19:31

Hoi Kevin33,
Ik had hetzelfde als je verloofde. Enorm misselijk en extreem vermoeid. Kon wel de hele dag slapen. Voelde me lusteloos en had nergens zin in. Echt niet fijn! Maaaarrr: dit zal beter gaan. Vanaf 14-15 weken is dit bij mij stukken beter. Ben momenteel 19 weken en voel me beter in mijn vel.
Zwanger zijn is echt niet te onderschatten. Ik kan als advies geven aan je verloofde dat ze vooral naar haar lichaam moet luisteren. Als ze moe is, een dutje gaan doen en ze hoeft zich hier echt niet schuldig over te voelen! 

Anoniem (Gast) 20-06 om 22:09

Vertroetel haar. Probeer samen uit wat wel binnen blijft met eten en laat haar vooral haar rust pakken. Het wordt vanzelf beter 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help mijn verloofde is zwanger' in het Zwangerschapsforum