Krampen in onderbuik

5 antwoorden en 28799719x bekeken

Eli 05-04 om 09:58

Hey,
Ik ben de pil gestopt na mijn laatste menstruatie (21/03/2018) voor een kindje te hebben. Ik ben net uit mijn vruchtbare week (volgens mijn applicatie) en we hebben onveilige seks gehad de 31/03/2018, dus in mijn vruchtbare week. 
Ik heb nu al twee/drie dagen last van krampjes in mijn onderbuik, hoofdpijn en vermoeidheid.
Wat is hiervan de oorzaak?
Ik zou normaal pas tussen 14/04/2018 en 22/04/2018 ongesteld moeten worden.
Alvast bedankt voor de hulp.
Met vriendelijke groeten,
Eli

reageer

Anoniem (Gast) 05-04 om 14:48

Kan van alles zijn. Het kan van het ontpillen komen, kan zijn dat je applicatie het mis heeft gehad met je vruchtbare week en dat je nu de symptomen van een eisprong hebt, kunnen zwangerschapssymptomen zijn, maar dat kun je pas testen na je NOD. Kan ook een griepje zijn.
Je cyclus met de pil is geforceerd en gecontroleerd. Je cyclus zonder de pil kan heel anders zijn en je kunt eigenlijk pas weten wat die ongeveer is na het gemiddelde te berekenen van 3 menstruaties zonder de pil.
Eigenlijk kun je nu nog niet met een app werken omdat je nog geen menstruatie zonder pil hebt gehad. Het kan zomaar zijn dat het een paar maanden duurt voor je weer gaat mentrueren als je met de pil bent gestopt. Je kunt wel met ovulatietesten gaan werken om een eisprong op te sporen maar omdat je nog niet weet hoe je cyclus na de pil is is dat ook nog niet handig omdat je dan misschien veel testen verspilt omdat je te vroeg bent.

Eli 05-04 om 16:01

Hey,
Bedankt voor de reactie. Ik merk ook dat ik af en toe draaierig ben. Ik neem de pil al vrij lang en mijn cyclus is altijd al normaal geweest (26 dagen). Best afwachten tot ik ongesteld word, met een kleine hoop op zwangerschap 

Anoniem (Gast) 05-04 om 18:43

Klopt je kunt niet meer als afwachten. Wees ook niet verbaast als je cyclus nu langer is als 26 dagen zonder dat je zwanger bent. Bij sommige mensen duurt het ontpillen even maar het kan ook zomaar in een keer raak zijn. 

Eli 06-04 om 08:25

Net naar de dokter gebeld om toch meer te weten. Hij zegt dat de kans dat ik zwanger ben toch redelijk realistisch is. Eind volgende week mag ik een testje doen en als die positief is mag ik dan een bloed afname doen . Duimen dus! 

Anoniem (Gast) 06-04 om 11:12

Succes zou mooi zijn 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Krampen in onderbuik' in het Zwangerschapsforum