Afscheiding!

4 antwoorden en 28534430x bekeken

MamavanMaya (Gast) 29-04 om 21:49

Beste mama's,
Ik heb een vraag! Ik ben 24 Januari bevallen van mijn mooie dame Maya zij is nu 3 maanden en 5 dagen oud. Nou ben ik na de bevalling begonnen met de pil maar kreeg ik daar migraine van, dus ben ik na een week al gestopt. Toen de pleister. Een maandje. Maar opnieuw gestopt. Besloten op met condooms te gaan werken.

Dus na t stoppen met de pleister op 26 maart ongesteld geworden! Verliep allemaal prima. Nu wachten op de volgende ongesteldheid (geen idee wat mijn cyclus nu is natuurlijk) is nu al 35 dagen sinds mijn laatste ongesteldheid. Nou heb ik 2 dagen geleden een test gedaan. Negatief. Geen streepje. Wel midden op de dag gedaan. Moet even als info geven dat ik si ds 26 maart 2 keer seks met mijn man gehad heb. 1 keer is hij niet klaar gekomen, hechting ging weer open (auch) en vorige week. Beide veilig natuurlijk. Wel laat ik mijn man regelmatig in de douche met de hand klaar komen.  Komt dan ook op mij.. kan ik daar dan echt zwanger van geworden zijn?

Nu ongeveer een uur geleden zat ik dus op de wc. Ik veeg af en ik heb een slijm klodder op het papiertje zitten.

Weet iemand wat dit is of kan zijn? Ik ga morgen in ieder geval nog een keertje testen.

Alvast bedankt!!

reageer

MamavanMaya (Gast) 29-04 om 22:14

Iemand aub? Kan zo echt niet slapen.. ????

kruimel 29-04 om 22:20

Nee, je kan niet zwanger worden van klaarkomen over iemand inch:.

En alleen slijm duid ook niet echt op een zwangerschap, je kunt natuurlijk blijven testen maar misschien is het toch slimmer om naast condooms een ander voorbehoedsmiddel te gebruiken?  (Koper)spiraal misschien? 

De kans op een zwangerschap lijkt mij bijzonder klein.

Tooby 30-04 om 14:05

Kan ook gewoon normaal zijn, je hormonen hebben allerlei verschillende veranderingen doorstaan en zijn de kluts waarschijnlijk kwijt. Hormoon veranderingen kunnen ook veranderingen meebrengen in de afscheiding.

Ik weet natuurlijk niet hoe het eruit zag maar afscheiding is natuurlijk.

Tooby 30-04 om 14:06

Overigens kan 35 dagen best kloppen, wellicht langer ook, door dus de hormonen.

Als het langer dan 2 maanden is zou ik even langs de dokter gaan.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Afscheiding!' in het Zwangerschapsforum