Menstruatie of innesteling

2 antwoorden en 26097504x bekeken

sofia27 14-11 om 22:17


Ik ben nieuw hier, en ik lees eigenlijk altijd topics van andere mensen op forums, maar ik snap weinig van mijn lichaam op dit moment en ik ben niet op zoek naar antwoorden maar ik ben een beetje ten einde raad en ben benieuwd naar ervaringen van anderen.
Het is zo dat ik vrij onregelmatige en lange cyclussen heb (nooit korter dan 28 dagen, de langste was 49 dagen) maar nu verloor ik op cyclusdag 25 wat roze afscheiding wat 9 dagen aanhield. Per dag nog geen half inlegkruisje en voornamelijk bij het plassen veegde ik roze weg (sorry voor de details) ik heb geen idee of ik dit een menstruatie moet noemen. Het is niet helder rood geweest en er waren geen stolsels te bekennen. Ik heb de huisarts gebeld en die adviseerde mij om een zwangerschapstest te doen. Deze was negatief en als ik zou doorrekenen zit ik nu op cyclusdag 34.
 Ik weet dat alleen een test uitsluitsel kan geven maar ik zoek misschien wat geruststelling, ik kan hier namelijk niks van maken en ik sta ook open voor andere verklaringen dan een zwangerschap. 
Heeft iemand deze ervaring ook gehad of ideeen wat dit zou kunnen betekenen? 

reageer

Angiie 13-12 om 20:19

En wat was het uiteindelijk?

Amélie 14-12 om 10:13

Hey meid ik had dat ook in het midden van mijn cyclus dus iedereen zei dat het de innesteling was had zelf buikkrampen gedurent 2 weken voor nod maar helaas zijn mijn nod 1week te vroeg gekomen en heviger dan anders al mijn testen waren negatief dus denk ik niet op een miskraam ( weet niet nooit meegemaakt ) nu heb ik een afspraak en ga het zien met gynecoloog als hij weet wat het was want heb de laatste dagen rare dingens (we zijn momenteel niet meer aan het proberen om zwanger te geraken ) vorige maand eisprong gevoeld en deze maand niet. Een lichaam is goed gedaan maar moeilijk te begrijpen . 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie of innesteling' in het Zwangerschapsforum