Hartkloppingen, duizelig

11 antwoorden en 25614902x bekeken

Bloempje 15-12 om 12:10

Dag dames,
Ik ben even benieuwd of iemand dit herkent en misschien tips heeft.
Ik ben afgelopen week 2 keer bij de dokterspost beland met een aantal klachten: hartkloppingen, snelle hartslag, zweten, duizelingen en een opgejaagd gevoel. HB was goed, bloeddruk was iets laag maar niet extreem. Urine was goed, geen griep of koorts. De arts blijft er bij dat de oorzaak ligt bij de bloeddruk die af en toe lager kan zijn of dat een groot bloedvat in de buik in de verdrukking komt als je zit of ligt op de rug. Maar beide keren lag ik rustig in bed op mn zij. Ik word er angstig van en weet niet goed wat ik hier mee moet. Herkent iemand zich hier in? 

reageer

proud_mommy 15-12 om 13:48

Hoe slaap je? Ik heb dat gehad. Maar was over vermoeid. Toen ik goed uitgerust was, was het weg. Niet in 1x. Maar wel na een paar dagen. 

Bloempje 15-12 om 14:01

Ik slaap redelijk goed. Ben afgelopen week een week thuis gebleven van werk om bij te komen. En toch kwam het gisteravond inneens weer opzetten.. 

proud_mommy 15-12 om 14:28

Neem je thuis niet teveel hooi op je vork? Vooral omdat je energie nodig hebt voor 2. Anders de gynaecoloog bellen.

Anoniem (Gast) 15-12 om 21:06

Ik kreeg daar ook last van als ik op bed lag. Draaierig, misselijk gek gevoel in mn hoofd. Kreeg advies om zoute drop te eten of naast mn bed te leggen voor het geval dat het weer gebeurde.. En dit hielp ook echt. Blijkt inderdaad dat mn bloeddruk soms opeens omlaag schoot. 
Vond het ook erg eng, maar voelde wel wat beter toen ik wat zout extra innam.

Bloempje 16-12 om 16:06

Ja dat advies kreeg ik ook inderdaad. Maar heb heel de week goed zout gegeten steeds en toch nog op bed dat het dan weer mis is... 

Anoniem (Gast) 16-12 om 22:58

Gebeurd het op beide zijden?Ik dacht dat er op 1 zij meer kans was dan op de andere. Weet alleen niet meer welke.

Misschien helpt het ook om je hoofd wat hoger te leggen (extra kussen). (Ik bedenk net dat ik het ook had als ik op mn rug lag volgens mij).

Bloempje 17-12 om 08:25

Jaa klopt de linkerzij is het beste om op te liggen. Maar daar lag ik nou juist op toen het zo heftig werd. Daarom snap ik het niet. Vanmiddag ga ik naar de huisarts misschien dat die me meer kan vertellen. Doktetswacht gaf het aan om een afspraak te maken hij dacht dat het misschien aan de schildklier kon liggen???

Anoniem (Gast) 26-12 om 01:10

En weet je al meer bloempje? Is het al wat beter geworden?

Bloempje 27-12 om 16:21

Het is wel al beter. Heb nog wel continu een soort piep in mn hoofd, oorsuizen. Een enkele keer nog dat het dove gevoel inneens op komt zetten en het wat duizelt in mn hoofd. Huisarts denkt dat het een ontsteking is geweest aan het evenwichtsorgaan. Verder niets aan te doen dus hopelijk blijft het weg nu.  

Anoniem (Gast) 27-12 om 19:37

Ohja dat is mogelijk, had een vriendin van me. Maar die kon echt een tijdje helemaal niet meer uit bed. Lastig hoor. Succes ermee.

Bloempje 27-12 om 20:12

Oohh echt? Hoelang had ze hier last van? Ik heb maar 1 a 2 dagen op bed doorgebracht en toen werd het langzaamaan beter met nu dus af en toe nog een moment dat het weer in lichte mate optreed

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hartkloppingen, duizelig ' in het Zwangerschapsforum