Koffie

9 antwoorden en 25462847x bekeken

Lynn 23-12 om 09:49

Is 't drinken van een kopje koffie of twee per dag erg?

In begin veel cola gedronken hielp tegen misselijkheid 

Chocolade pepernoten 

Zal 't echt allemaal zo erg zijn

reageer

Anoniem (Gast) 23-12 om 22:54

Nee zolang je het met mate neemt. Gewoon gezond verstand en laat je niet gek maken door de hormonen

Anoniem (Gast) 24-12 om 00:41

Koffie is dus echt niet gezond voor je kindje maar dat weet je zelf vast ook wel!

Anoniem (Gast) 24-12 om 05:58

Cola net zo. Stop er gewoon mee.

Chocolade pepernoten, tsja niet gezond maar niet slecht voor je kindje.

Anne 24-12 om 08:40

Drink zelf geen koffie dus nooit in verdiept. Maar dacht dat 1 of 2 acceptabel was? Anders kun je evt kijken of je cafeïne vrije koffie kan zetten (als dat helpt). Alles met mate en laat je niet gek maken

sweet 24-12 om 08:51

Mijn verloskundige zei dat je 3-4 kopjes per dag mag, als je echt niet zonder kan. Nu ben ik niet zo een koffie leut, maar iedere ochtend een klein kopje koffie vind ik lekker, en doe ik ook gewoon. Maar meer dan 1 kopje doe ik nooit. 
Al het andere wat niet mag of niet goed is laat ik wel.
En zoals mijn oma zou zeggen, vroeger wisten wij dit niet, heb al mijn zwangerschappen koffie gedronken en al mijn kinderen zijn gezond haha.

Kathe 09-05 om 08:18

Dag dames

Ik ben nogal een koffiefan en gezien ik sinds anderhalve maand zwanger probeer te raken, wil ik mijn eet- en drinkpatroon al wat aanpassen. Ik ben overgeschakeld naar decaffeïne koffie. Dat is toch oké voor de toekomstige baby veronderstel ik? Of is dat ook niet goed omwille van bepaalde stoffen? 

FiFi 09-05 om 08:57

Je moet gewoon zorgen dat je niet te veel caffeïne binnen krijgt. Als je 2 koppen koffie per dag drinkt en dan nog eens enkele glazen cola is het niet goed. Als je 2 koppen koffie drinkt en dan nog enkel water of dranken zonder caffeïne is het niet erg. 
Zoals hier al gezegd, je moet gewoon niet overdrijven

Babytje4 09-05 om 09:52

Ik drink vanaf nu 1 kop per dag met ontbijt en decafeine ernaa niet meer. Want ik drink ook graag af en toe een glas cola. Zeker ik sinds mijn 8weken moet overgeven help toch. 

Anoniem (Gast) 09-05 om 10:07

In chocolade zit er ook caffeine. Ik zou echt opletten. 1a2 is aanvaardbaar. Hangt er ook vanaf hoeveel caffeine je anders binnenkrijgt.. Iemand die nooit koffie drinkt... Ja die moet daar niet mee starten... Iemand die hele dagen door koffie drinkt.. Daar is het lichaam zowat immuun voor. 
Ja vroeger wisten ze het niet... Maar niet alle kinderen werden gezond geboren. Vandaag ook niet. Maar ik ben er zeker van door de correcte info te volgen.. Je kind een hele hoop miserie bespaart.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Koffie ' in het Zwangerschapsforum