Verbouwen en zwanger

0 antwoorden en 23334203x bekeken

Moxhii234 27-05 om 12:26

Hallo iedereen,
Ik ben momenteel 28 weken en 3 dagen zwanger. De baby is zeer gewenst en wij zijn dan ook echt aan het aftellen. Enkel heb ik de laatste maanden zoveel stress. Wij zij nog aan het verbouwen in ons huis ( duurt al meer dan 2 jaar) het is wel bijna af maar ik wordt er gek van!! Het duurt eeuwen naar mijn gevoel. Zeker met de komst van onze kleine meid. Waar we nu wonen is het dan ook veel te klein. Het kinderkamertje en alles staat al klaar in ons huis waar we aan het verbouwen zijn. We wachten nu alleen nog op de badkraan en om hey water aan te sluiten. Al weken ben ik met niets anders bezig dan met het huis. Jaag me hiet enorm in op wat resulteert in elke dag ruzie met mijn man. Die het echt zat is dat ik zo overdrijf. 

Ook op het werk is niet alles super. Ik werk in Nederland en werk dus tot mijn 34 weken in de zorg. Wat echt super zwaar voor me met de zwangerschap. Ook willen ze eind juni waarschijnlijk mijk contract niey verlengen wat mij extra stress bezorgd
Ik ben ook een heel ander persoon sinds dat ik zwanger ben. Voel me emotioneel en psychisch niet goed in mijn vel en weet echt geen blijf meer met alles. Heb echt het gevoel momenteel dat ik er alleen voor sta. Hopelijk nog zwangere die dit wat herkennen en mij wat kunnen opbeuren want denk echt tot dit niet goed is voor de kleine meid.

reageer