weeen opwekken

6 antwoorden en 44884160x bekeken

Iza 15-05 om 16:47

Er zijn een aantal reflexpunten op het lichaam die je zou kunnen proberen te stimuleren. Een vriendin van mij heeft dit gedaan en bij haar hebben de weeen uiteindelijk doorgezet. Je kunt je achillespees en enkel/hiel goed (laten) masseren, deze punten staan in contact met je baarmoeder en kunnen krampverwekkend werken.
Voor de rest is het afwachten......succes

reageer

Irma (Gast) 16-05 om 08:56

Hoi iza hoe masseren? en waar zitten die punten precies, vannacht voel ik van alles nu weer rustig zucht natuur heeft voor vals alarm gezorgd vorige week nu mag het en komt niks bij elk krampje denk ik yes, nu maar proberen wat slaap in tehalen

Iza 16-05 om 09:08

Het is vooral de binnenkant van je been van achillespees naar hiel. Flink druk op uitoefenen (dus van boven naar beneden over masseren) en dit voor ongeveer 15 min.
Maar, als je lijf er nog niet aan toe is en je kleintje er nog niet uit wil kan het zijn dat het geen effect heeft. Ik weet dat de laatste weken zwaar zijn en wanneer er zoveel lichamelijk al gebeurt het erg vervelend is wanneer het vals alarm is maar zolanng er geen medische reden is om je kindje eerder te halen zou ik hem/haar gewoon lekker laten zitten. Daar groeien ze toch het beste de eerste veertig weken .
Succes!

irma (Gast) 16-05 om 10:05

als dinsdag niks verandert is word plan van aanpak gemaakt.word gek hier thuis en ben kapot
denk misschien dat ze dat kunnen strippen als het lukt natuurlijk gaat ook niet bij iedereen maar heb al ontsluiting

irma (Gast) 16-05 om 10:07

als dit vorige week niet gebeurd was dan voelde ik me ook niet zo zwak,moe en onzeker hoe nu verder want ging uit van rond de uitgerekend datum ben vandaag 37 weken en 1 dag.

talia (Gast) 26-10 om 18:48

ik hat gemeenschap met mijn man bijde keren zo gelukt en toen begonnen de weeën en zijn ze geboren bij mijn eerste dochter werkte het zo en bij mijn 2 de ook

Je kunt reageren op dit onderwerp 'weeen opwekken' in het Zwangerschapsforum