Crème gekocht. Mag ik deze gebruiken?

3 antwoorden en 43540320x bekeken

Claudine (Gast) 16-12 om 20:23

Hoi dames, ik ben nu bijna 10 weken en ik heb last van puisten... Ik heb van het weekend facewash en crème gekocht van dr van der hoog, maar ik zie nu pas dat er salicylzuur in zit... Als ik google kom ik pp een apothekerssite waarop staat dat je het maximaal 2 weken mag gebruiken. Maar het lijkt mij dat het om een meer geconcentreerde crème gaat? Ik weet niet of ik er goed aan die dit verder te gebruiken... Wat vinden jullie?

reageer

Iza 17-12 om 11:01

Volgens mij is dr van der hoog redelijk veilig om te gebruiken hoor tijdens je zwangerschap, voor de zekerheid kun je het altijd even voorleggen aan je vk of gyn. Maar.....de acne wordt veroorzaakt door je hormonen waardoor je met een uitwendig product weinig verschil maakt (helaas, ik heb er ervaring mee). Het beste is om te letten op je voeding en veel water te drinken zodat je al je afvalstoffen uitplast en ze niet via je porien (en dus pukkels) eruit komen.
Heel veel succes en het wordt minder hoor!

Volgens mij kan dat van dr vd hoog eigenlijk nooit geen kwaad en helemaal geen crème, maar pin me er niet aan vast! !

Anoniem (Gast) 17-12 om 23:08

Ik ben schoonheidsspecialiste , ik werk dan wel niet met dr van de hoog en ben geen zwangerschap exper.
Maar al zou het al schadelijk zijn, dan zit er in een verzorgende crème echt geen schadelijke hoeveelheid. Wat jij heb gelezen gaat waarschijnlijk om de pure werkstof.
Maak je geen zorgen je kan dit product zonder problemen gebruiken en daar zit geen maximaal van 2 weken aan vast.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Crème gekocht. Mag ik deze gebruiken?' in het Zwangerschapsforum