Veel jeuk en eczeem, wie ook?

4 antwoorden en 43269876x bekeken

Mommy 13-03 om 10:47

Hoi Dames,
Even een vraagje;
Ben nu 35 weken zwanger en vanaf het begin van mijn zwangerschap heb ik uitslag in mijn gezicht gehad. Ik ben wel erg bekend met eczeem. Uiteindelijk bleek het een infectie te zijn die door mijn hormoonzalf werd veroorzaakt. Kon niet worden behandeld, gelukkig is het onder controle gekomen bij dermatoloog.
Nu sinds aantal weken ook veel jeuk aan handen erbij. Vooral mijn vingers, vreselijk. Vk wil dat ik nu bloed laat controleren voor de zekerheid. Waarschijnlijk gewoon eczeem maar voor uitsluitsel.
Wie heeft er ook huidklachten of gehad en wat is er toen aan gedaan? Ben gewoon benieuwd!

reageer

anita 13-03 om 21:16

Hoi Joy,

Bij mijn eerste zwangerschap heb ik geen last gehad van jeuk maar bij mijn tweede wel. Voornamelijk op mijn benen en rug. Ik had geen eczeem maar gewoon veel jeuk. Ik heb er verder geen onderzoeken voor gehad. Vk zei dat het hormonaal was. Het ging ook vanzelf over. Gelukkig schiet het op voor je maar jeuk is heeel vervelend. Voel je je verder goed? Is het je eerste zwangerschap?

Groetjes Anita

anita 16-03 om 11:10

Ja die hormonen zijn heel vervelend haha. Ik hoop dat je de laatste weekjes met minder jeuk door mag brengen.

Mijn oudste is 3.5jaar en de jongste 6 maandjes.

Succes de laatste weekjes meid.

Groetjes Anita

Mommy 18-03 om 18:27

Hoi Anita,
Dank je! Schattige kindjes heb je

Helaas weer veel jeuk, morgen bloeduitslag binnen. Mocht er niets uitgekomen zijn dan ga ik toch maar even langs dermatoloog. Kindje kan over week komen maar kan natuurlijk ook nog 5 weken duren

Gr. Joy

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel jeuk en eczeem, wie ook?' in het Zwangerschapsforum