ivf / pgd / icsi

13 antwoorden en 40066937x bekeken

aamy 24-04 om 09:44

Hallo dames!

Zijn er nog meer mensen die ivf pgd of icsi doen of hebben gedaan.
Ik ben namelijk in mijn eerste traject nu en 5 weken zwanger en heel erg zenuwachtig

reageer

chantieeeee 27-04 om 10:19

Hoi, ja ik heb icsi gehad. En ben al dik 33 weken onderweg dus alles kan prima verlopen
Ik had zelf ook enorm de zenuwen ervan. Eerste echo al gehad??

aamy 27-04 om 12:13

Hoi!

Nee volgende week pas zo zenuwachtig was me eerste behandeling wel 3e x zwanger 2x normale manier niet gelukt omdat ik een chromosoom.afwijking heb.
Bij hoeveelste behandeling ging het bij jou goed?

chantieeeee 27-04 om 14:19

Ook 3x zwanger waarvan 2x op de natuurlijke manier, helaas 2x miskraam waarschijnlijk door het slechte kwaliteit zaad. Daarna 1x icsi gehad en gelijk raak  nooit verwacht zoveel geluk te mogen hebben. Gebruik je ook utrogestan ter extra ondersteuning?

aamy 27-04 om 16:14

O gelukkig was het ook zo heftig bij jou die punctie?
Ja 3 weken tot na die 2 wachtweken toen mocht ik stoppen gelukkig wat een vieze troep was dat weet dat dat niet het ergste is maar alles zat onder of ik nou een maandverbandje in deed of niet.

Had je in het begin van die hormonen ook zo'n opgeblazen buik ik lijk wel 6 maanden zwanger me darmen zijn zoooo bezig

chantieeeee 28-04 om 07:12

de punctie was echt een ramp  bij jou dus ook?  Ik heb blijkbaar flexibele eierstokken en die vlogen alle kanten op. Dus er moest echt enorm op me buik gedrukt worden om ze op de juiste positie te krijgen en de schil van mijn follikels schijnt redelijk hard te zijn dus het aanprikken ging ook niet zoals het hoort. Na de punctie dacht ik, nooit meer! Maar na een aantal dagen ben je het gelukkig vergeten en had ik zoiets van als het allemaal niet gelukt is doe ik het zo weer. Gewoon omdat de kinderwens zo enorm groot was  Ik mocht gelukkig ook stoppen met de utro na de eerste echo. Inderdaad echt vieze bende. Wilde mijn eerste echo pas met 8 weken aangezien ik zeker weten een hartje wilde zien kloppen en even mijn lijf rust wilde geven na al die spuiten en onderzoekjes etc.  dus heb die bende best een tijd gebruikt. Had geen last van me darmen in het begin. Maar je hoort dat wel vaak dus hoort er allemaal bij

aamy 28-04 om 07:31

Ja er waren 2 voor me en 1 daarvan heeft heel de boel bij elkaar gegild en ik werd naar een kamer gestuurd en voor de rest werd er niks gezegt dus ik lag daar maar te wachten van Hallo wat Gaat er nu gebeuren werd ook pas 1 uur later geholpen dan geplant ik was ook helemaal overstuur Door die vrouw voor mij tijdens de punctie hebben ze mij niet verteld dat ik 2 prikken in mijn baarmoeder kreeg die vond ik echt zo pijnlijk het aanprikken zelf ging wel toen was ik al aardig stoned van de morfine of valium.
heb wel nog best veel pijn gehad daarna kon niet recht lopen de eerste 2 dagen.

Welk ziekenhuis loop jij? Ik in amsterdam

chantieeeee 28-04 om 08:49

Ziekenhuis in Alkmaar maar terugplaatsing is in het VU geweest dat doen ze in Alkmaar niet. Ik kreeg voor de punctie een prikje in me bil met een of ander iets en een half blauw pilletje waar ik ook geen idee van heb wat dat was, maar heb er ook helemaal niks van gemerkt  ben na de punctie thuis in bed gaan liggen en heb daar uren liggen slapen. Savonds ging het gelukkig wel alweer.

aamy 28-04 om 09:39

Ik kreeg een prik morfine 1 valium en 2 paracetamol had aan gegeven dat Door mijn adrenaline alles pas werkt wanneer ik de deur uit loop (ook bij de tandarts) dit was van te voren en toen werd er gezegt van ze gaan je alles uit leggen van te voren nou ze hebben denk 10 minuten voor de punctie mijn medicijnen gegeven en ja hoor na de punctie begon ik iedereen uit te lachen want ik was zo stoned van die troep onderweg naar huis werd ik zo draaierig was blij me bed te voelen.. ik heb met 7 weken een echo ben benieuwd

chantieeeee 04-05 om 22:05

Deze week zeker je echo? Laat je weten hoe het gegaan is??? Veel plezier met gluren naar jullie kleine :-) !

aamy 04-05 om 22:09

Leuk dat je er aan dacht hij was vabdaag en ja 7 weken en 1 dag en het hartje klopte zo mooi over 2 weken mogen we weer terug komen 

chantieeeee 05-05 om 21:26

Fijn dat jullie een mooie echo hebben gehad! Altijd een hele geruststelling en zeker als je dan het hartje mooi stevig ziet kloppen :-) nog paar weken en dan hoor je het ook, en dat is echt het mooiste geluid dat je ooit zal horen!! Tenminste dat vond ik :-) :-)

aamy 05-05 om 21:35

Hoop over 2 weken dan hebben we weer een echo maar dan bij een verloskundige in het ziekenhuis dan horen we ook of we naar een eigen verloskundige mogen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ivf / pgd / icsi' in het Zwangerschapsforum