Zwanger met een handicap

0 antwoorden en 39335634x bekeken

Butterfly2bloom 14-08 om 16:22

Hallo iedereen,

Wij gaan het proberen, jawel, en het mag ook nog! Ja, in mijn geval heb ik samen met mijn vriend Frank een heeeel lange adem moeten hebben. Wij hebben al langer een kinderwens, maar mijn gezondheid liet het nog niet toe. Nu hebben we eindelijk groen licht gekregen, en mogen we gaan klussen. Natuurlijk willen wij een zo gezond mogelijke situatie creëren, met medicatie die niet schadelijk is voor de kleine, dus dat was nog een hele klus.

Maar nu staan we voor een nog grotere uitdaging, want hoe moet dat dan allemaal vanuit een rolstoel. De druk word anders verdeeld, je beweegt je toch anders en qua benenwerk dus haast niet. En daarna natuurlijk, het verplaatsen en verzorgen van de kleine.
Nu ben ik zelf gelukkig heel erg zelfstandig, zelfs het huishouden vertik ik om uit handen te geven. Maar het is en blijft een uitdaging.

Zijn er misschien dames die hier al ervaring mee hebben? Of juist zelf voor dezelfde (of soort gelijke) uitdaging staan? Lijkt mij gezellig, en ook leerzaam om eens te brabbelen hierover.

Dikke kus voor alle mama's (in spé)

reageer