Miskraam of zwanger

5 antwoorden en 21464497x bekeken

bloempje 15-11 om 00:46

2 weken geleden had ik een echo en daarin zeiden ze dat mijn baarmoeder niet leeg was dus het was of een miskraam of een korte zwangerschap,
Week erna had ik weer een echo en toen zeiden ze dat het een miskraam is maar er is verder geen bloed bij gekomen of dingen. Mijn borsten hebben geen pijn gedaan en nu afgelopen 3 dagen doen ze onsettend zeer ik heb ook last van heel veel maagzuur. Ik weet niet echt wat ik moet doen of ik nou wel een miskraam heb gehad of dat het nog te vroeg was om iets te zien ( was een inwendige echo) 

reageer

Orchidea 27-11 om 11:03

Ik neem aan dat je met je verloskundige/gynacaloog nog wel een vervolg afspraak hebt gepland. Ik vind het lastig om je hier antwoord op te geven aangezien ik er niet bij ben geweest. Als je nog geen bloedverlies hebt gehad, lijkt mij een vervolg afspraak zeker belangrijk, en zal er indien het vruchtje is gestopt met groeien een curettage aan pas moeten komen, het lijkt mij dus sterk dat je nu niet weet hoe en wat. Mijn advies is dus ook, bel je verloskundige, en ga met de vragen naar haar, vraag desnoods nog een echo aan, of doe nog een zwangerschapstest. 

Babytje4 27-11 om 18:11

Het kan ook dat het te vroeg was om iets te zien. Ik heb het meegemaakt bij mijn vorige zwangerschap k'was toen 5 weken en paar dagen zwanger toen ik naar gyneacoloog ging zei hij zelf BEN JE ZEKER DAT JE ZWANGER BENT? en ik was toch zwanger op volgende echo zag hij het beter. Hopen voor u dat het zo is. Succes. 

bloempje 02-12 om 20:13

Nee ik had geen vervolg afspraak gemaakt omdat de verloskundige zei dat het een miskraam was maar t lijkt me sterk dat binnen een week Mn baarmoeder leeg is zonder dat er iets uit is gekomen, 
De reden dat ik het nu ook niet durf om een echo aan te vragen is omdat ik bang ben voor telleurstelling 

Anoniem (Gast) 02-12 om 21:05

Je bent nog steeds niet geweest?
Als je daadwerkelijk zwanger was en een miskraam hebt gekregen maar je lichaam lost het niet zelf op. Kan je ver van huis zijn en een ontsteking krijgen en problemen. Ik zou toch even laten nakijken. 

Anoniem (Gast) 02-12 om 21:08

Ik snap je onzekerheid, maar wat ik niet begrijp is dat je hier vragen komt stellen terwijl de enige mogelijkheid is om nog een x een echo aan te vragen of bloed te laten prikken bij de huisarts. En dat je dan zegt: ik ben bang voor teleurstelling is begrijpelijk, maar helpt je natuurlijk niet verder. Ik zou zekerheid willen, dus vragen stellen als die voor jou nog niet beantwoord zijn. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam of zwanger' in het Zwangerschapsforum