zwanger of toch niet ? HELP

4 antwoorden en 18946804x bekeken

babyy 14-07 om 13:13

Goedenmiddag,
Ik ben 20 juni ongesteld geworden,En in de week van mijn ovulatie heb ik hele week sex gehad.
Maar ik voelde meteen wel een steek in me baarmoeder , maar ik deed er niks mee. Daarna na 4 a 5 dagen begon ik met bloeden roze tot rood/bruin bloed het heeft 4 dagen geduurd. Zonder buikpijn en zonder niks zeg maar , ik ging naar de wc en veegde bloed af en het was wel maandverband vol maar echt veel minder dan mijn echte ongesteldheid.. Ik vond het zeker raar dat ik begon met bloedden terwijl ik 2 weken daarvoor al ongesteld ben geweest.
Waar ik last van heb is: Rare smaak op de tong of mond een soort laagje met een metaalsmaakje ofzo. Pijn in de lies en plopjes in de onderbuik, last van kleine steken in de baarmoeder.En heel licht steken in de borst.En ik heb niet echt gevoel dat ik ongesteld ga worden.
Wat ik ook laatst had was ik heb wijn gedronken en de volgende dag voelde ik me zo ziek alsof ik mezelf niet meer was , de hele dag lopen kotsen het voelde gewoon heel erg raar.
En wanneer kan ik eventueel een test doen?

Ik heb zelf 20 Juni 2019 shot van prikpil gehad.
Of zou het nog steeds te maken hebben met mijn gebruik van de anticonceptie 1 jaar geleden ?

iemand die mij kan helpen a.u.b ?

reageer

Orchidea 23-07 om 11:41

Gewoon een test doen, is hij negatief, doe er dan over een week nog een. Wij kunnen zo helaas niet zeggen of je zwanger kan zijn of niet. 

Succes

Anoniem (Gast) 23-07 om 12:00

Ik zal even in mijn glazen bol kijken!!!!!.......



Doe een test

Anoniem (Gast) 23-07 om 12:02

O wacht, volgende keer eerst het hele verhaal lezen. Prikpil. Ken geen verhalen van zwangerschap tijdens gebruik prikpil. 

Ik zeg hormonen van de hobbel! 

Nora (Gast) 23-07 om 14:05

@ anonieme waarom zulke antwoorden ? Gebrek aan inlevingsvermogen ofzo ?  Voordat je haar belachelijk wil maken eerst goed leren lezen . Ze heeft een schot van de prikpil gekregen op 20 juni 2019 . Dat is 1 jaar geleden ! En uw glazen bol commentaar daar heeft ze ook niks aan . 
@ babyy het kan in beide richting gaan . Oftewel is het een innestelingsbloeding oftewel is het toch een vroege menstruatie . Alleen een test kan u ietsje meer informatie geven . Veel succes ! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of toch niet ? HELP' in het Zwangerschapsforum