Welke kinderwagen moeten we kiezen?

5 antwoorden en 45890652x bekeken

Engeltje 26-08 om 17:21

Wij zijn nog opzoek naar een kinderwagen, maar zien door de bomen het bos niet meer. We zijn opzoek naar een kinderwagen die klein in te klappen is, niet te zwaar en waarmee je goed in het bos kan wandelen. Bij elke winkel krijg je een ander advies....HELP!

reageer

Engeltje 30-08 om 19:53

Zo weer naar de winkel geweest. De mura is ons afgeraden aangezien die te zwaar is...en dat klopt wel. Wel n  we de Joolz kinderwagen erg mooi. Heeft iemand hier ervaring mee?

Karolina (Gast) 26-08 om 18:09

Het is niet makkelijk. Wij hebben maxi cosi mura. Het is vrij klein (frame past in de achterback van C3 - nou niet helemaal maar goed). Het heeft 4 opblaasbare wielen (volgens mij belangrijk voor de stabiliteit en oneven ondergrond). De frame is vrij licht. Ik kan het zelf in de achterbak indoen. Nadeel: grote boodschappen zal je daarmee niet kunnen meenemen. Onder zit niet genoeg ruimte om wat grotere tas in te stoppen. Verder zijn wij heel tevreden.
-------------
eZwangerschapskalender.nl eerste 40 weken samen

gerda 26-08 om 22:28

Wij hebben toen ik zwanger was van mijn dochter (ze is 10) gekozen voor een Mutsy Urban Rider in een waterafstotende stof. Ik zag dat er een nieuwer model nog steeds te koop is.
Wij vonden het een ideale wagen. Het is een 4- wieler, dus stabiel, maar heel wendbaar vanwege het zwenkbare onderstel. Met adapters kan de maxi- cosi er ook op.

Shana 26-08 om 23:57

ik heb een queeny speedi heel gemakkelijk zus heeft hem nog gebruikt voor haar kindje

Caroline 27-08 om 09:06

Wij hebben een quinny buzz 3, dat is de grote broer van de quinny speedi denk ik.. Het is een 3 wieler met achteraan twee opblaasbare bandjes. Vooraan heeft hij een dubbel wieltje uit hard rubber.

maar je kan ook het voorste deel wegnemen en er een buzz 4 van maken door er het andere voorwiel-koppelstuk op te zetten (kan je apart kopen). dat koppelstuk maakt dat de wielen breder uit elkaar staan, waardoor het dus een 4 wieler wordt. 

Ik heb eens rondgeneusd op internet. Sommige zijn heel tevreden van de 3 wieler, vooral op strand e.d. maar in de stad of winkel vinden veel mensen zo'n 3 wieler rotvervelend en is een 4 wieler dus handiger.. op deze manier hebben we dus beide soorten

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welke kinderwagen moeten we kiezen?' in het Zwangerschapsforum