type maxi cosi aflezen

2 antwoorden en 44056728x bekeken

burginella 16-10 om 13:10

Dag allemaal

Ik ben op zoek naar een tweedehandse maxi-cosi. De mensen zijn heel slordig met het beschrijven over welke maxi-cosi het juist gaat.

Omdat mijn adaptors enkel de maxi-cosi Citi, Micro of Cabrio aankunnen. Als ik aan de adverteerders vraag over welke het gaat, weten ze daar geen antwoord op.

Weten jullie waar je het type van de maxi-cosi ergens kan aflezen (ergens onderaan of op een etiket?)of hoe ik die herken?

Veel liefs

Burginella

reageer

Iza 17-10 om 12:17

Volgens mij staat het op de sticker aan de zijkant van de maxicosi vaak staat het op de bekleding dacht ik, maar ik moet je wel zeggen dat wanneer ze het niet weten mensen volgens mij vaak de cabrio hebben aangezien dat het model is van de laatste jaren.
Pas wel op met het kopen van een tweedehands maxicosi want deze werkt net zo als een motorhelm. Als de maxicosi al een keer is gevallen bijv is deze niet meer veilig. Succes!

burginella 19-10 om 12:21

Bedankt voor je reactie Iza!

Ik zal in ieder geval mijn adapters meenemen en zien of hij er echt wel op past. En van dat veilig zijn, zal ik proberen er enkel de advertenties uit te halen waarbij "bijna niet gebruikt" of "zo goed als nieuw" bij staat. Daar is de slijtage toch al een pak minder...

Bedankt voor de goede tip

x

Burgy

Je kunt reageren op dit onderwerp 'type maxi cosi aflezen' in het Zwangerschapsforum