MamaBij

8 antwoorden en 38370808x bekeken

MamaBij 01-12 om 08:26

Hallo,

Wij zijn sinds dit jaar bezig met zwanger worden. Helaas hebben wij al 3 miskramen achter de rug, maar momenteel gelukkig 4 weken zwanger. 
Wij zijn er enorm blij mee, maar ik merk dat de angst dat het weer fout gaat toch wel goed aanwezig is. 
Wij hopen natuurlijk dat het dit keer goed doorzet!
Wij hebben onderzoeken gehad in het ziekenhuis en daaruit is niets raars gekomen. Onze miskramen zouden dus "domme pech" zijn geweest volgens de gyn. 
Overigens heb ik uit mijn vorige relatie wel een gezonde dochter van inmiddels 11 jaar oud.

Wij wachten met spanning af!

Omdat wij vanwege onze ervaringen, onze omgeving tot een goede 10 weken echo (het ging elke keer fout tussen week 7 & 8) niets willen vertellen, is het wel super fijn dat ik mijn ei hier bij jullie kwijt kan!

reageer

jessie95 01-12 om 08:34

Gefeliciteerd en hopelijk een goede en gezonde zwangerschap x

Livi 01-12 om 08:38

Dikke Proficiat allereerst!!! 

Het is minder leuk om te lezen dat jullie zo veel pech hebben gehad  Hoop het jullie van harte dat het goed komt deze keer! Positief blijven denken alles komt goed! Ik kan goed geloven dat je bang bent dat je het nog eens verliest en zeker ook begrijpen dat je het wil vertellen! Je wilt het bij wijze van spreken waarschijnlijk van de daken schreeuwen, tegen iedereen vertellen die je op straat tegen komt, ...


 laat me zeker weten wat er gebeurd de komende weken ik wacht mee in spanning af  Heb je veel last van kwaaltjes? Voor wanneer ben je uitgerekend?

MamaBij 01-12 om 08:58

Dank je wel Jessie!

Thanx AngelAwen  Jaaa het liefst wil ik het aan iedereen vertellen haha, maar ik weet gewoon dat het niet een slim idee is.
Momenteel heb ik alleen last van zeer pijnlijke borsten en dat mijn eten steeds omhoog komt. Alhoewel... ik ben ook heel gevoelig voor geurtjes! Ik ben uitgerekend op 9 augustus (en aangezien 9 mijn geluksgetal is hopen wij dat het ook geluk brengt hiermee )

Livi 01-12 om 09:22

Ik hoop het ook voor jullie  Ja pijnlijke borsten misschien een kersenpitkussen warmte hielp bij mij wel eens als de mijne pijn deden  idd geuren kunnen verschrikkelijk zijn werd er soms misselijk door als het echt heel onaangenaam was  Maar het zijn allemaal tekenen van het wonder dat in je groeit dus gewoon erbij nemen en doorheen gaan trimester 2 gaat het normaal wat beter

MamaBij 01-12 om 12:55

Jaa hou maar op haha... je kunt er raar van worden. Ik heb bij mijn eerste zwangerschappen mijn dochter totaal geen kwaaltjes gehad, dus dit is wel even wennen.

Livi 01-12 om 14:58

Ja elke zwangerschap is anders zeggen ze zou niet weten hoe de volgende eruit zou zien  maar maakt niet uit als we maar van ons tweede kindje zwanger zijn

MamaBij 01-12 om 15:21

Ik hoop dat het snel zo ver is AngelAwen! Ik duim voor jullie

Livi 01-12 om 16:25

bedankt geniet jij nu maar van de jouwe het is je gegund

Je kunt reageren op dit onderwerp 'MamaBij' in het Zwangerschapsforum