Hallo, mijn naam is Ava

1 antwoord en 36343099x bekeken

Ava 02-07 om 17:33

Hallo allemaal.Ik ben nieuw op dit forum, dus stel ik me even voor. Ik ben 35 jaar, moeder van 2 zoons (10 en 6) en vandaag had ik een positieve test in handen (Digital Early Predictor).
Eerlijk gezegd word ik heen en weer geslingerd tussen verschillende emoties; twijfel, blijdschap, angst en onzekerheid.
Mijn man en ik hebben eigenlijk de laatste 4 jaar gedacht dat ons gezin compleet was. De laatste maanden gebruikten we condooms (spiraal was 6 jaar oud en verwijderd toen ik toch naar huisarts moest wegens uitstrijkje, mijn man zou zich na de zomervakantie laten 'helpen'). Mijn laatste cyclus hebben we 5 dagen voor mijn verwachte eisprong onbeschermde seks gehad. Dit is de enige keer geweest en dat heeft dus geleid tot deze zwangerschap.
Natuurlijk wisten we wel dat dat tot de mogelijkheden zou behoren en ergens wilden we het ook wel. Maar nu het dus ook gelukt is, is het allemaal toch best wel spannend! Hoe zal een en ander straks verlopen en hoe zullen de reacties zijn? Stom eigenlijk dat ik daar nu zo over pieker, ik weet ook heus wel dat het allemaal wel goed zal komen.
Ik kan in ieder geval hier mijn verhaal eerst even kwijt!
Groetjes van Ava

reageer

chantieeeee 28-07 om 10:43

Welkom en gefeliciteerd met je zwangerschap   Wel weer spannend zo  En gelijk raak de eerste en enige keer! Niet druk maken om de reacties van anderen. Dat jullie er blij mee zijn is het enige dat telt   maarja die hormonen willen soms hele andere gedachtens he hahaha komt inderdaad allemaal wel goed hoor. Geniet van je zwangerschap 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hallo, mijn naam is Ava' in het Zwangerschapsforum