22 jaar, eerste zwangerschap.

1 antwoord en 35892230x bekeken

Jamie 22 03-08 om 01:46

Hoi! Ik ben Jamie, 22 jaar. Mijn vriend Alex (33) en ik zijn er 30 Juli achter gekomen dat ik in verwachting ben! 4,5 jaar verkering, wonen in september 3 jaar samen. 

22 Juni besloten we te stoppen met de pil, 25 Juni begon mijn laatste menstruatie en 3 dagen na mijn menstruatie werd ik al zwanger, ging allemaal heel snel. We zijn er super blij mee, vind het persoonlijk zelf jammer dat ik me amper heb in kunnen lezen en ik nu -ookal is zoizo allemaal nieuw nieuw- totaal niet weet wat ik moet regelen en wanneer.


Ik slik vanaf ik gestopt ben met mijn pil al foliumzuur, de 30e ook zwangerschaps vitamines gehaald en me ingeschreven bij de verloskundige.. De 31e mijn dokter gebeld en die was helemaal verbaasd dat ik zó snel zwanger ben geworden maar super blij voor ons. 


Heb me inmiddels ook ingeschreven bij moeders voor moeders zodat ik andere vrouwen ook kan helpen met hun zwangerschapswens. 

Verder heb ik naast afwachten tot de verloskundige en op mijn eten letten geen idee wat ik in de tussentijd nog moet doen. 
Iemand tips?  Voor de verveling hou ik al een leuk zwangerschaps dagboek bij. 


x Jamie. 

reageer

Jamie 22 03-08 om 01:50

Oh,  en tot nu toe heb ik het enkel verteld aan mijn 2 beste vriendinnen, de een is al moeder van 1 zoontje en in verwachting van de 2e dus die valt ik de afgelopen dagen continu lastig voor elk dingetje. De ander is net als mij nog geen moeder en woont zelfs nog thuis dus met maar een vriendin in mijn kring met baby en zwangerschap ervaring kom ik informatie te kort.

Je kunt reageren op dit onderwerp '22 jaar, eerste zwangerschap.' in het Zwangerschapsforum