Loslaten ?!

1 antwoord en 35717490x bekeken

mama-Jay91 07-09 om 14:28

Goedendag dames .. 
Ben sinds vandaag nieuw op het forum . Mijn omgeving word gek van mij zo af en toe dus denk ga hier eens gezellig kletsen .. Ben sinds juni gestopt met de pil ( microgynon ) en eigenlijk pas een normale menstruatie gehad . Nu nog wachten op de 2e menstruatie maar allerlei zwangerschaps verschijnselen . Ik kan het niet los laten zou het zo graag willen maar weet niet hoe . Wil helemaal niet met ovulatie testen werken etc .. Bij mijn zoon was ik hier echt niet zo mee bezig als nu en daar raakte ik vrijwel gelijk zwanger van . Iemand hetzelfde of tips ? Denk ook steeds dat ik zwanger ben door de verschijnselen maar goed schijnzwanger bestaat ... Greeeeetz

reageer

MamaN 21-09 om 13:12

Hi mama-Jay91,

Ik ben ook in juni gestopt met de pil omdat me strip simpelweg op was en ik geen zin had om een nieuwe te halen. Mijn man hadden toen zoiets van we zien het wel. Ik ben direct zwanger geraakt en heb 20 augustus helaas een miskraam gehad.

Bij mijn zoontje was ik er inderdaad ook niet zo mee bezig en was ik vrijwel direct zwanger geraakt. Ik denk dat je er nu wat meer mee bezig bent haha. En hoe erg we ons zelf ook voornemen er niet mee bezig te zijn je doet het toch.

Hoe gaat het nu met je?

Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Loslaten ?! ' in het Zwangerschapsforum