Voorstellen

0 antwoorden en 31058861x bekeken

Linda 27-10 om 07:29

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Linda en ben 29 jaar. Ik ben getrouwd en heb al een zoon. Deze is vorig jaar geboren. Onze grote trots.
Nu heb ik na de geboorte een spiraal laten plaatsen. 8 maanden na de plaatsing ben ik naar de gynaecoloog doorverwezen vanwege allerlei klachten. Ik moest de spiraal laten verwijderen, dat was vorige maand. Ik reageer heel slecht op hormonen en we besloten daarom voor een tweede kindje te gaan. Wij voelen ons goed met ons gezinnetje en mijn lichaam gaat ook goed.
Vorige maand was ik veel misselijk, maar ik heb wel een menstruatie gehad. Deze duurde 1,5 dag, wat op zich bijzonder is. Deze maand was ik veel moe en ik luste afgelopen weekend plotseling geen kaas meer. Dus een test gedaan. Zodra de urine erop liep werd een streep zichtbaar. We gaan er vooralsnog vanuit dat ik deze maand zwanger ben geworden! Bij onze zoon duurde het 7 maanden.
Heb het mijn ouders al vertelt en het eerste wat ze vragen.. Was het wel gepland? Natuurlijk, niet dat de spiraal er uit moest. Maar het was een bewuste keuze. Ben alleen met een opleiding bezig dus het wordt lastig... Ik ben super blij en mijn man ook.
17 november heb ik een afspraak bij de verloskundige. Heel spannend en ik tel de dagen af. 

reageer