Nog eentje dan!

3 antwoorden en 30279744x bekeken

sixxam 20-12 om 10:13

Hi meiden! 
Ik wil me even voorstellen. 
Ik ben een mama van 33 jaar oud, heb twee hele leuke jongens van 12 en 7 en sinds 3 jaar een onwijs lieve bonus dochter van 14. 
Aankomend jaar ga ik trouwen met de liefste man die ik me ooit kon wensen! 
Mijn vriend heeft jaren gemist van het leven van zijn dochter, zijn ex hield haar bij hem weg en hij heeft hier heel veel verdriet van gehad, maar sinds een jaar woont ze bij ons en mijn vriend en ik zijn dolgelukkig nu. We hebben een heerlijk gezin, mijn jongens en zijn dochter, samengesteld maar oh zo fijn! 
Ik wou altijd jong kinderen, en dat lukte! Ik was 21 van de oudste en 25 van de jongste, en jaren lang was het voor mij genoeg. 
Maar sinds een aantal maanden begint het gemis, ik zou zo graag een kindje samen met mijn vriend willen, 1 geboren uit alleen maar liefde, opgroeiend met een papa en mama samen in huis, iets wat ik mijn jongens nooit kon bieden, en voor mijn vriend die alle jaren met zijn dochter moest missen een soort “tweede kans”.
Maar mijn vriend was bang en zei telkens dat hij het niet wou. Nu is hij opeens om! Jeej!! Hij ziet het helemaal zitten en we praten er dagelijks over, laten af en toe wat doorschemeren naar de andere kinderen, maar die vinden het niet erg interessant geloof ik  
Nu willen we eerst verhuizen en trouwen, de trouwdatum staat al gepland in juli, maar verhuizen word nog lastig aangezien we onze relatie begonnen met flink wat schulden en nu langzaamaan hieruit omhoog krabbelen. We kunnen dus niet zomaar de boel verkopen, moeten eerst sparen. 
Maar mijn hoofd is op hol! Ik heb al een naam, en ik struin alle online shops af naar leuke spulletjes, en ik wil het van de daken schreeuwen!! Alleen kan ik er met m’n vriendinnen niet over praten, want m’n beste vriendin zit in een traject met haar vriend omdat hij amper vruchtbaar is, en ik weet dat het haar immens veel verdriet gaat doen als ik eerder zwanger ben dan zij. 
Het liefste wil ik geen jaren meer wachten, aangezien ik 33 ben en mijn vriend 37 zijn we de jongste ook niet meer, wat grappig is want vroeger was ik altijd de jongste mama op het schoolplein  
Zijn er hier meer mama’s met geplande nakomelingetjes, of samengestelde gezinnen met toch nog een samen kindje? 

Xx Sixxam! 

reageer

Little Jack 22-12 om 17:32

Hey sixxam,
welkom op brabbels. Ik kom ook uit een samengesteld gezin en schillen allemaal 6 jaar. de jongste is er net 10 geworden . papa was er 43 en mijn stiefmama was er 31. Dus ook al zijn jullie niet meer de jongste het is zeker nog niet te laat om aan kinderen te beginnen.
Groetjes
Nathalie
www.littlejack.be

Anoniem (Gast) 22-12 om 18:58

Dat je eerst wil trouwen en evt verhuizen voor je zwanger zou worden zijn dingen waar je zelf invloed op hebt en zijn goede redenen om er nog mee te wachten. Maar hoe vervelend voor je vriendin ook, dat zij moeite heeft om zwanger te worden is geen goede reden voor jouw om er mee te wachten. Stel dat het haar helemaal niet lukt, houd dat in dat jij ook nooit meer zwanger mag raken? Tuurlijk zal het haar even steken maar onthoud een goede vriendin zal ook blij voor je zijn. Succes met je gezinnetje en jullie toekomst.

tinkerbel 04-02 om 13:11

hey ,
ik begrijp je wel hoor wij hebben hier samen 2 prachtige kids een koningswens jongen en meisje nu 8 en 6 jaar
vorige maand waren we onverwachts zwanger van een 3de door problemen met pil die ik nam
e waren enorm verschoten maar ook wel heel blij , nu was ik 5 weken ver en begon ineens neig te bloeden en ja het was plots weer voorbij .
maar hebben direct besloten om toch te proberen om nog voor een 3de kindje te gaan we willen dit beide heel heel graag en het mag snel lukken ook hoor hehe

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nog eentje dan! ' in het Zwangerschapsforum