Clomid, Hsg

5 antwoorden en 27944562x bekeken

Teddy 14-06 om 18:38

Hi allemaal! 
Na meerdere clomid behandelingen (die gelukkig direct aansloegen een hsg behandeling gehad (wat naar zeg!) hier werd al snel duidelijk dat mijn eileiders duidelijk verstopt waren, maar na wat druk liepen ze toch goed door! Direct in die week ook mijn eisprong gevoeld en ja hoor! (Na een ovulatie test bevestigd). Moet a.s. Maandag (niet) ongesteld worden. Hoop het zo! 
Voel me sinds het HSG onderzoek zo anders en nu al 1,5 week mega zere borsten kan er niet op slapen laat staan traplopen (zonder ze vast te houden) 

Ben benieuwd wie dit nog meer heeft meegemaakt en of het gelukt is uiteraard! 

reageer

Nijn 14-06 om 18:52

Hoi Teddy,

Ik heb deze maand ook een HSG onderzoek gehad en vond het zeer pijnlijk. Er is bij mij geen afwijking gevonden en zit nu een paar dagen na mijn eisprong. Ik hoop met je mee dat het deze maand raak is! 

Teddy 14-06 om 20:16

Hi Nijn! 
Vreselijk onderzoek inderdaad, maar hopelijk meer dan waard. Fijn dat er geen afwijkingen zijn gevonden (geeft hopelijk ook een beetje rust) Ik hoop het ook voor jou!! 

Nijn 20-06 om 23:17

Hey Teddy hoe is het? 

Ik zit nu in de spannende dagen voor nod.

Teddy 24-06 om 12:54

Hi Nijn! 

Hoe gaat het?
Ik helaas toch niet raak, en nu samen met de gynaecoloog besproken dat ik ipv 2x nog 4x clomid mag gebruiken omdat ik anders aan de hormonspuiten moet beginnen. (Wat ik liever niet heb). Dus ook nog steeds spannend en zo teleurgesteld vorige week   

Nijn 09-01 om 19:10

Wat jammer Teddy,

Hier helaas nog geen zwangerschap en inmiddels in de 2e iui ronde. Nu een paar dagen voor nod. Ik gebruik wel hormoonspuiten en het valt mij erg mee. De eerste vond ik erg lastig om te zetten om de drempel over te stappen om mezelf te prikken maar ik vind het steeds makkelijker worden.

Hoop dat het snel raak mag zijn

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid, Hsg' in het Zwangerschapsforum