Hsg ervaring

0 antwoorden en 25340211x bekeken

Seerte 29-12 om 12:01

Dag allemaal 
Ik ben nieuw op deze forum. Om mezelf voor te stellen ik ben al ruim een jaar bezig met zwanger worden. Mijn man heeft een zaadtest gedaan en die was erg goed. We mochten langskomen voor een echo. Ik bleek de eerste echo veel follikels te hebben. Mijn gynaecoloog dacht da tg ik pcos zou hebben, dat komt ook doordat ik een erg onregelmatige cyclus heb. 24 tot 35 dagen. Uit bloedonderzoek is gebleken dat ik geen pcos heb. Na een volgende echo bleek ik een follikel te hebben die goed was gegroeid. Die was gemiddeld 15cm en de volgende dag was hij gesprongen. Een week erna werd dat bevestigt met een positieve bloedtest. Vorige week heb ik een hsg gehad en alles zag er goed uit. Maar het lukt ons toch maar niet om zwanger te raken.
Mijn ervaring met de hsg is positief. Het was erg eng om daar te zitten zeker na alle horrorverhalen die ik las. Ik heb voor de rest geen enkele pijn gevoeld. Dezelfde avond had ik wel menstruatie achtige krampen. Dit hield een paar dagen aan maar het was niet erg pijnlijk. De krampen heb ik nu weer. Het voelt aan alsof ik ongesteld moet worden, maar dat kan nog niet want zit pas op dag 17. En het is zo vervelend dat ik dus nooit weet wanneer mijn eisprong dan is.
Het is vast al vaak gevraagd. Maar ik ben toch benieuwd naar personen die niet zwanger raken terwijl alles er goed uitziet. Want ik ben zelf echt alle hoop een beetje verloren

reageer