Wie oh wie ?

4 antwoorden en 22940815x bekeken

Happy.A.Mom 17-07 om 23:16

Dag mede-mama’s,

Ik ben nieuw hier en kom eigenlijk vooral met een doel even langs. 
Maar laat ik me eerst even heel kort voorstellen, ik ben geen grote fan van privé op internet te gaan gooien, maar kort samengevat ben ik een pas getrouwde mama van eind de 20 met een zoontje van bijna anderhalf jaar. Wij wonen samen met de allerbeste papa die ik ooit had kunnen/durven dromen voor mijn zoon in de buurt van Gent en werken beiden fulltime. Mijn man werkt volgens een heel druk ploegensysteem (vroeg/laat/nacht) waarbij hij vaak veel dagen na elkaar werkt. Gelukkig heb ik een droomkind (eigen kind, schoon kind?…) dat flink doorslaapt ‘s nachts en heel flink alleen kan spelen overdag. Maar dit brengt mij bij mijn vraag;

Aangezien mijn zoontje zo flink is en mijn man veel werkt, zit ik vaak in de zetel te niksen in het weekend. 
Ik kan altijd mijn huishouden doen (maar geen 5u aan een stuk natuurlijk) of even bij familie langs maar niet iedereen heeft altijd tijd, niet iedereen woont in de buurt en niet iedereen vindt het fijn wanneer je twee dagen of drie weken na elkaar elk weekend hun deur plat loopt :-)

Daarom ben ik eigenlijk op zoek naar een mama met een dochter of zoon van ongeveer dezelfde leeftijd van mijn zoontje, iemand die graag af en toe eens op playdate gaat, en daarom dus liefst iemand uit de buurt… Iemand die graag praat, dat is toch best belangrijk. Iemand die graag luistert ook. En graag koffie of wijn drinken is een pluspunt ;-)

Voordat het hier meer op Tinder dan op een forum over kinderen gaat lijken, sluit ik af. 
Ik verwacht geen tot weinig reactie, dus zou ik al heel blij zijn mocht er 1 iemand interesse hebben. Ik heb lang getwijfeld over deze post, maar heb niks te verliezen.
Wie weet is er ergens in de buurt nog een mama met hetzelfde probleem en heeft zij zichzelf nog niet overgehaald om een vraag als deze te posten. In dat geval; Hou je niet in, schrijf erop los! 

Hopelijk tot snel !

reageer

Mila (Gast) 18-07 om 00:32

Leuke originele post en heel begrijpelijk verhaal! Helaas woon ik niet in de buurt en ben nog bezig voor een kleintje, maar er is vast een leuke moeder op zoek naar gezelligheid die in de buurt woont  Dikke kus!

Babytje4 18-07 om 14:19

Hey ik was efkes geleden ook op zoek naar mama's maar ik woon regio zwevegem in belgie. 

Happy.A.Mom 18-07 om 18:13

Dank jullie wel dames, heel lief !

@ Amélie, eerst en vooral gefeliciteerd hoor!!!
Ik denk dat Zwevegem van bij ons thuis een drie kwartiertjes rijden is?
Wij gingen onlangs eten in een restaurant daar, L’Envie! Was zeker niet slecht! 

We kunnen alvast elkaar toevoegen op Facebook mocht je willen? 

Groetjes !

Babytje4 18-07 om 21:15

Hey ja niet ver maar met 2 kindjes is moeilijk te plannen sry heb geen facebook

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie oh wie ?' in het Zwangerschapsforum