Even voorstellen

0 antwoorden en 22262918x bekeken

mamainge 16-09 om 13:32

hallo dames,
Ik zou mij even voorstellen en een beetje mijn verhaal vertellen. 
Ik ben Ingeborg 32 jaar oud ben al moeder van 2 jongens van 8,5 en bijna 6 jaar beide jongens heb ik gekregen met mijn ex-partner. zins bijna 3 jaar ben ik bij mijn huidige vriend. een klein jaar geleden kwamen we er achter dat ik zwanger was (bewust maar toch onverwachts) helaas werd ik half december onwel en viel ook flauw omdat ik zwanger was en niet meer bij kwam hebben ze mij met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat mij eileider was geknapt door een EUG (gescheurde eileider door een buitenbaarmoederlijke zwangerschap).

Na een herstel van 3 maand bleek ik opnieuw zwanger te zijn iets waar ik totaal nog niet aan toe was omdat ik fysiek en mentaal nog niet genoeg hersteld was.
De zwangerschap viel mij dan ook erg zwaar fysiek en mentaal de eerste 3,5 maand was ik alleen maar ziek kreeg geen hap door mijn keel door de misselijkheid.
Met 4 maand en met behulp van medicatie begon ik eindelijk weer wat grammetjes aan te komen.
Helaas begon toen de volgende ellende van bekkeninstabiliteit en ziekte kreeg alleen maar meer klachten en uiteindelijk hadden ze zelfs het vermoedden dat ik weer een zwangerschap zou krijgen met zwangerschap vergiftiging.
Gelukkig bleek dit niet zo te zijn maar wat het wel was weten ze niet ik heb ergens een ontsteking heb een verhoogde leukocyten en ketonen in de urine en daarvoor zit ik nu voor de zekerheid aan de antibiotica en moet ik rust menen om te voorkomen dat de harde buiken overgaan naar weeën en een vroegtijdige bevalling zullen starten.
Gelukkig ondanks dat ik klungel doet de kleine man het perfect zo wel de 20 weken echo als de groeiecho's laten blijken dat de baby groter en zwaarder is dan gemiddeld en mogen we als hij zo door groeit een bijna 8 ponder verwachten 
Gelukkig nog maar een 5 weken volhouden en dan mag de kleine man komen

reageer