Eerste keer

2 antwoorden en 21903434x bekeken

Tnb 21-10 om 12:35

Hallo ik ben tnb, ik ben pas getrouwd en mijn man en ik zijn bezig voor ons eerste kindje,  omdat onze eerste keer is ben ik nog niet helemaal bewust van alles. Vandaar dat ik op verschillende forums en internet mijn vragen stel en opzoek. In juli heb ik besloten om te stoppen met de pil, we waren van mening dat we aan toe om te beginnen met een gezinsuitbreiding nou moet ik jullie eerlijk delen bij deze de eerste keer ging niet helemaal goed, daar bedoel ik mee met te vroeg testen en schijnzwanger bleek te zijn. Nou zijn we na de volgende menstruatie vol overtuiging weer bezig, toch ben ik nu even benieuwd naar jullie meningen en ervaringen. 7 oktober was mijn laatste menstruatie. Wij hebben rond 14 & 17 geklust. Nou zag ik indd. Dat 20e mijn ovulatie had plaats gevonden. Gisteren heeft mijn man tegen me gezegd dat ik wel een opgezette buik was. Ik ben heel benieuwd of het deze keer wellicht gelukt is. Hoe is dat bij jullie gegaan? Ik kan niet wachten totdat ik mag testen en of mijn menstruatie dit keer daadwerkelijk uitblijft. 

reageer

stéfanie 21-10 om 12:56

Hallo, 

Als ik jou was zou ik minstens een week rond je eisprong klussen. Met 2 dagen is de kans niet echt zo “heel” groot. Die opgezette buik zou er volgens mij niets te maken mee kunnen hebben mits dr innesteling nog niet heeft plaatsgevonden. 
Ik wens je alvast heel veel succes! 
Misschien dat een app op je telefoon je kan helpen. Ik gebruikte MAYA & Flo. Deze helpen je goed met je cyclus te berekenen. Geven ook aan wanneer je best gemeenschap hebt. 
Groetjes 

Joy 21-10 om 14:34

Ik ben eens met stefanie. Als je meer kans wilt maken moet je echt meer seks hebben dan 2/maand. Rond eisprong om de dag. En dan kan het nog lang duren. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eerste keer ' in het Zwangerschapsforum