Zwanger worden lukt niet

2 antwoorden en 21827124x bekeken

Shana (Gast) 27-10 om 23:46

Hoi hoi,
Mijn naam is Shana.
Mijn vriend en ik zijn al enige tijd bezig om zwanger te raken. Ben 1 keer geopereerd in mei 2019 en loop al lang bij het ziekenhuis.
Nu is er gezegd dat ik tot december nog spontaan zwanger kan raken zo niet dan inseminatie vanaf december 2019.
Zijn er mensen die dit ook mee maken? Tips? 

reageer

Mel 29-10 om 08:47

Ik weet niet hoelang je al aan het proberen bent maar geef de moed niet op. Bij ons heeft het 1jaar geduurd, we hebben veel moeite gedaan, via een app, met ovulatietesten,... juist de week na dat ik bij de dokter was geweest om te vertellen dat ik toch wel al 1jaar bezig ben en nu verdere stappen wil ondernemen bleek ik zwanger te zijn!

Orchidea 05-12 om 18:25

Ja heel lastig, hoelang zijn jullie al bezig?
Wij zijn inmiddels al een jaar en een maand bezig, en het is afwachten of ik deze maand zwanger raak, anders gaan wij al voor ronde 14.
In Maart hebben wij een miskraam gehad met 5 weken, en in Oktober 2019 zijn wij naar de huisarts gestapt. Ivm de miskraam moeten wij tot Maart 2020 zelf proberen, anders worden wij ook medisch.
Ik vind het lastig om te zeggen "geef de hoop niet op" omdat het voor mij, en mijn partner ook lastig is om nu die tijd nog hoop te houden, dus dat ga ik ook niet zeggen.
Ik zie inmiddels dat het topic van Oktober is, en als je nog niet zwanger zou zijn in Dec. geholpen werd. Hoe is het nu met je? Ben je inmiddels zwanger?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden lukt niet' in het Zwangerschapsforum