Even voorstellen..

6 antwoorden en 44259979x bekeken

Bloesem 05-08 om 16:51

Hallo Allemaal,

Ik ben 29, bijna een jaar getrouwd en wij zijn bezig voor ons eerste wondertje.. Na het stoppen met de pil heeft het ruim een half jaar geduurd voordat ik weer ongesteld werd zoals voor ik de pil ging gebruiken, maar nu heb ik weer een 'normale' cyclus. En de afgelopen twee maanden voelde ik ook m'n eisprong weer, zoals voor ik met de pil begon. Nu maar afwachten... Spannend!

reageer

kruimel 05-08 om 17:33

Hoi Bloesem

Welkom!
Fijn dat je cyclus nu normaal is, spannend allemaal hé?

xKruimel

Esther (Gast) 06-08 om 22:23

Hoi Bloesem en welkom! Zeker spannend, fijn dat je cyclus nu regelmatig is. Hou ons op de hoogte van de ontwikkelingen!
Liefs Esther

Bloesem 07-08 om 09:29

Dank je voor jullie welkom! M'n cyclus is niet helemaal regelmatig, maar meer weer normaal in de zin van dat ik nu weer weet waarom ik ooit met de pil begonnen ben.. Twee dagen krom lopen van de buikpijn en dat soort grapjes. Maar deze ronde dacht ik m'n eisprong te voelen en deed 's avonds een ovulatietest en die was duidelijk positief. Dus spannend!

Esther (Gast) 08-08 om 19:41

Ja dat herken ik wel, kwaaltjes die je jaren niet gehad hebt... aan de andere kant ben ik mijn dagelijkse hoofdpijn kwijt. Er zit dus ook wel troep in de pil.

Maar zeker spannend hoor!

Bloesem 09-08 om 10:49

@Esther, je kunt heel goed hoofdpijn krijgen van de pil. Ik heb hem van verschillende fabrikanten gehad (ivm verzekering enz..) en bij één van die soorten had ik ook elke dag hoofdpijn. Komt bij mij door iets dat in het glazuurlaagje zit, ik heb het ook bij Ibuprofen.

Esther (Gast) 11-08 om 16:08

Het was voor mij na het stoppen met de pil meteen duidelijk dat mijn dagelijkse hoofdpijn daarvan kwam. Wel jammer dat de huisarts daar niet eerder op gekomen is!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even voorstellen..' in het Zwangerschapsforum