Hallo, ik ben...

3 antwoorden en 44431380x bekeken

Gina 06-08 om 12:48

Hallo!

Ik ben Gina en ben 33 jaar. Ik heb al enige jaren een kinderwens, maar omdat mijn vriend en ik erg lang nog hebben doorgestudeerd en nu pas aan een echte "werkleven" beginnen, werd het nu ook pas tijd voor de volgende stap. 

Wij zijn pas sinds eind juli begonnen. Omdat mijn vriend vaart en daardoor 5 weken thuis en 5 weken weg is, proberen wij het zoveel mogelijk te plannen in de periode dat hij thuis is. We wachten het rustig af! Daarbij zijn er bij mij  sinds mei jl. 3 heamangiomen (bloedvatgezwellen) in mijn lever ontdekt. Dat maakt het ook erg spannend hoe mijn toekomstige zwangerschap gaat verlopen. Reuze spannend dus allemaal!! Maar heb ik er wel onwijs veel zin in!


Grtz!!

reageer

N. Coppola 06-08 om 13:29

Aangenaam Gina,

ik heb mij hier tijdens mijn zwangerschap ingeschreven en mijn zoon is ondertussen 9maanden oud, en ik vindt het echt een zeer leuke forum waar je lieve vrouwen kan leren kennen en als je vragen hebt iedereen heeft wel een antwoord staan .
veel succes met het zwanger worden en mijn raad is : om de 2 dagen gemeenschap is de beste! als je stopt met de pil is je cyclus in de war en ken je eigenlijk niet je cyclys, meestal is het onregelmatig daarmee dat ik jou aanraad om het 2 dagen te doen en is ook goed voor de spermakwaliteit... elke dag is niet goed.

doei

Gina 06-08 om 17:27

Hallo N. Coppola,

Bedankt voor je verwelkoming en je goede tip! 
Sinds april ben ik gestopt met de anticonceptie. Toen was mijn cyclus inderdaad onregelmatig. Nu maar even afwachten of het weer op de gewone regelmaat zit. We zullen het wel zien! Het enige wat we kunnen doen is toch alleen maar zo gezond mogelijk leven en geduld hebben op de wonder die hopelijk komen gaat!

Grtzz!

* 06-08 om 17:34

@Gina,

Welkom bij de Brabbels club.. Ik klets al zo'n 1 jaar en 4 maanden mee en ik ben heel blij met brabbels het is hele fijne site met heel veel lieve vrouwen en soms ook mannen die echt er voor elkaar zijn.. Mochten er soms onvolkomenheden zijn dat wordt echt super goed in de gaten gehouden en reken maar ze worden onherroepelijk aangesproken, zowel door de beheerder als door ons allen...
Hopelijk ben je snel zwanger en kan je je voegen bij een van de maanden waarop je bent uitgeteld...

Gr Ju of wel MavaMi

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hallo, ik ben...' in het Zwangerschapsforum