Even voorstellen

3 antwoorden en 44201784x bekeken

Dame 17-08 om 02:19

Hallo iedereen!,

Ik zal me even in het kort voorstellen. Ik ben een jonge meid van 23 jaar. (Bijna 24) en heb een relatie met me vriend van ook 24 jaar oud. We hebben nu 5jaar een relatie en hebben alles klaar om te beginnen met zwanger worden, vaste banen, koophuisje, spaarpotje. We proberen vanaf dit jaar april zwanger te worden. In maart ben ik gestopt met de anticonceptie en kreeg eigenlijk direct een vrij regelmatige cyclus.
Ik ben nu voor de 2e keer overtijd met ongesteld worden maar de test gaf helaas weer negatief. Als ik volgende week nog niet ongesteld ben test ik nog eens.
Ik ben blij dat ik dit forum gevonden heb om lekker er over te kunnen kletsen en weetjes op te doen.
Ik weet niet hoe het bij de rest is maar wij houden het stil voor familie dat we zwanger willen worden totdat het gelukt is. We zijn nu 5 maanden bezig........

reageer

* 17-08 om 06:43

@Dame,

Allereerst welkom op dit leuke gezellige forum.
Ik hoop dat je snel zwanger zwanger bent.
en dat je hier lekker kletsen kan over allerlei onderwerpen....


Heel vel liefs Ju of wel MavanMi

Esther (Gast) 18-08 om 13:31

Hoi dame en welkom op dit forum! Spannend he, aan kindjes beginnen? Zelf ben ik 29 en wij zijn bezig met ronde 11. Hopen dat ronde 6 jouw laatste is en je daarna hartstikke zwanger bent!
Liefs Esther

Dame 18-08 om 18:27

Bedankt voor het welkom heten! Ik hoop ook dat ronde 6 de laatste is. En hoop dat het bij jou ook snel raak is Esther. Xx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Even voorstellen' in het Zwangerschapsforum