zwanger van nummer 5!

8 antwoorden en 44054991x bekeken

denise 16-10 om 09:31

Hallo lieve moeders en toekomstige moeders;

Wij zijn gelukkig zwanger van nummer 5. We wouden altijd al een groot gezin en gelukkig is dat ook ons gezegend. We hebben al een jongen van 7, en drie meiden van 5, 3, 1. Ik ben benieuwd of er nog meer moeders zijn van grote gezinnen en zou het gezellig vinden om daar mee te kletsen.

Denise

reageer

bmwtje 16-10 om 11:04

Heeej ben ik weer. Had net al op de andere forum gereageerd . Maar ik sluit bij je aan wij zijn dus ook in verwachting van de 5e. We hebben al 3 jongens en 1meisje. En hopen dat we nog een mooie dochter er bij krijgen. Lijkt me me leuk. Ik ben zelf 26jaar en u ? Liefs bmw x

Nou idd..hier 2 jongens....zo is het goed hihi.

bmwtje 17-10 om 08:07

He siska

Dank je.
Ja hoor je hebt nog tijd voor je zelf.
En verdelen over de aandacht is best makkelijk . En elk kind van mij krijgt net zoveel liefde en aandacht van ons. Nu hebben we een zoontje met adhd en dat is best soms moeilijk en zwaar. Maar net wat ik zeg. We maken ook veel tijd vrij voor ons gezin . De oudste gaan naar school 2ling gaat naar de peuter. En als ze uit school komen geniet ik alleen nog maar meer . Samen aan de tafel zitten drinken en koekje praten hoe de dag was gegaan een spelletje aan de tafel doen met zn alleen. Erg leuk en gezellig!! Hhaha. En nu de 5e op komst is vinden mijn 4 het helemaal geweldig. Ze hebben t er al over flesje geven mijn einigste dochtertje vind helemaal leuk als er een meisje bij zou komen. En ik trouwens ook hoor. Maar dit is wel de laatste . Haha..

denise 27-10 om 20:08

Hoi.

Wat leuk dat jullie ook voor een 5 de kindje gaan.

Inderdaad valt het in mijn ogen best mee 5 kinderen. ik mag gelukkig huisvrouw zijn en me mannetje werk, dus ben lekker thuis voor de kids. de oudste zitten op school en de andere twee lekker thuis. ook mijn zoon heeft adhd en dat valt inderdaad niet mee om daar mee om te gaan. maar toen hij de sticker adhd kreeg ben ik de schoolbanken weer ingedoken en ben via thuis studie nu hbo afgestudeerd als adhd/add coache en als gedrags therapeut. Dit viel niet altijd mee, want naast de kids, huishouden en oppassen op me neefje en nichtje leerde ik s avonds en s nachts. maar heb nu wel de handvaten om met onze zoon en alle gekkigheid van de andere kids om te gaan. ik ben dan wel al 31 jaar maar voel me nog steeds erg jong.

natas32 10-11 om 16:10

Hallo denise
Gezellig hoor een groot gezin. We hebben een meid van 8 en 2 jongens van 6 en 4 jaar.
Wij zijn zwanger van de 4e en ben in juli 2014 uitgerekend.

Groetjes natas

Rosalie 25-11 om 19:53

Hoi, leuk dat er nog meer grote gezinnen zijn! Wij hebben sinds 20 maart ook vijf kinderen! Ze is ons kleine nakomertje! De jongste was al 8 1/2. Het is enorm genieten na zoveel tijd om weer voor een klein mensje te mogen zorgen! Vorige week ben ik tot de ontdekking gekomen dat we nogmaals een kindje mogen verwachten! Ons kleine meisje krijgt dus versterking in het gezin met grote kinderen! Ik vind het zo onwijs gaaf! Een speelkameraadje voor haar! We hebben nu 4 meisjes van 16,13,11 en 8 maanden en een jongen van 9 jaar! Stiekem hoop ik nu wel op een jongetje..haha. Fijn dat ik het hier even kan vertellen, want ik moet het nog tot 1 januari voor me houden! Eindeloos! Ik zou het wel tegen iedereen die ik tegenkom willen vertellen!

Pfff...nee hoor, hier 2 hele mooie gezonde jongens en zijn er helemaal blij mee.papa & mama moeten ook nog wat tijd voor elkaar hebben hihi.Druk zat zo

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van nummer 5!' in het Zwangerschapsforum