Zwanger

0 antwoorden en 42753612x bekeken

Anoniem (Gast) 16-06 om 11:11

Hallo iedereen, ik ben Lisa en ik ben 36 jaar, mijn man is 37 en we hebben 2 kinderen van 7 en 4. We hebben een aantal maanden geleden besloten toch voor een derde te gaan.

Ik heb mijn spiraal laten verwijderen en ik werd gelijk de eerste week ongesteld. De eerste rond duurde het het 1/5 week laten voor ik mijn NOD krijg en de 2 keer was deze precies na 28 dagen. Nu zou ik voor derde keer mijn NOD moeten krijgen maar dit zou vorige week woensdag zijn. We hebben nog niet getest, we wachten nog een paar dagen. Eigenlijk is dat natuurlijk onzin, of het nu een teleurstelling wordt of dan, maar ja, dat zit tussen de oren.

Voor mijn gevoel ben ik wel zwanger, gevoelige borsten, (maarja, deze heb ik altijd gedurende 2 weken van de maand), krampen je mijn buik ( kunnen ook darmen zijn).

Het is het ook het hopen van. Ik verwacht het ook niet zo snel al na 3 maanden, na het verwijderen van het spiraal. Ik ben toch ook niet de jongste.

Niemand van onze omgeving weet dat we bezig zijn, en dat is best lastig om het er dan over te hebben, daar vandaar ik deze topic open.

Gr Lisa

reageer