Hoi!

3 antwoorden en 42498610x bekeken

Mamav3 03-07 om 10:15

Hoi!

Ik ben bijna 35 jaar, een (gescheiden) mama van 3 prachtige kids en wil hier graag mee gaan schrijven en lezen.

Vorig jaar in juni heb ik een abortus ondergaan, waar ik tot op de dag van vandaag nog veel verdriet en spijt van heb... Ik lag nog vol in scheiding met de vader van mijn 3 kids (vechtscheiding die op dat moment al 2,5 jr bezig was) en wist 100% zeker dat mijn vriend niet op een kindje zat te wachten (hij was altijd heel duidelijk over het feit geen kinderen meer te willen omdat hij zichtzelf te oud vond). Ik heb hem toen ook niet verteld dat ik zwanger was en heb het weg laten halen met 7 weken , nooit gedacht dat ik dat kon...

Later hem wel verteld van wat er gebeurd was, ik bleef ontzettend verdrietig, het gemis was enorm. Hij was minstens zo verdrietig, maar verweet me niks. Hij snapte wel dat ik, gezien zijn uitlatingen, deze stap gezet had.

Al snel besloten we alsnog voor een kindje te gaan. Tot op heden zonder succes. Soms denk ik weleens dat het mijn eigen schuld is, dat ik dan maar niet zo stom had moeten zijn.

Ik begrijp het wanneer er hier vrouwen zijn die me veroordelen wegens die abortus, toch hoop ik dat ik hier af en toe iets mag schrijven, zonder dat steeds voor mijn voeten gegooit te krijgen. De reden dat ik het wel deel, is omdat ook dat kindje een onderdeel van mijn leven is en ik ergens bang ben dat ik nu niet zwanger raak door die ingreep.

Groetjes!

reageer

linnie (Gast) 03-07 om 13:06

@mamav3.. wooow wat een situatie.. soms sta je voor een keuze die je liever niet had willen maken..het gaat idd je hele leven achtervolgen.. of het een goede keus was.. ik weet het niet!
ik heb ook geen oordeel over de jou omdat ik het nooit heb meegemaakt zoon situatie.. ik vind je mag niet te snel oordelen.. tuurlijk vind ik het erg en ben ik tegen abortus maar in zoon situatie pffff zou het echt niet weten wat ik gedaan zou hebben denk het " hoe moeilijk ook" met mun vriend erover hebben!
ik wens je echt heel veel sterkte meid! knuff

Mamav3 03-07 om 17:16

Achteraf gezien had ik het er ook met hem over moeten hebben...dan hadden we nu een kleine frummel van bijna 6 maanden gehad .
 Vandaag toch wéér ongesteld geworden, heb er even de balen van.

En dankjewel voor je reactie, lief!

linnie (Gast) 03-07 om 19:15

jaa idd.. maar meid.. hoe moeilijk ook.. geef het een plekje en ga er opnieuw voor! ik weet het is makkelijker gezegt dan gedaan maar je kan het niet trug draaien!

graag gedaan hoor. knuff

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoi!' in het Zwangerschapsforum