25 weken

1 antwoord en 39825261x bekeken

Roos 10-06 om 10:10

Hoi Lieve mede zwangeren. 

Ik ben al even hier op het forum, maar zal me nog even voorstellen. 
Ik ben Roos, 22 jaar jong en in verwachting mijn eerste kindje samen met mijn man. Het word een meisje!! Het heeft 9 maanden mogen duren voordat ik zwanger raakte en ondertussen zijn we al weer 25 weken in verwachting!

Ik voel de baby al heel goed vanaf week 18 & week 20 aan de buitenkant. Ondertussen voelt het al heel gewoon zo'n rommelende baby in je buik! Me buik lijkt elke morgen na het slapen wel een stukje dikker te zijn geworden, zo grappig. 

Helaas hebben we de babykamer nog niet in orde kunnen maken omdat we ook nog is gaan verhuizen, zo'n 6-8 weken voor me bevallingsdatum... Dat vind ik wel erg jammer. Maar liever een grote eensgezinswoning dan een klein flatje! 

Ondertussen droom ik verder over hoe ons wondertje eruit zal gaan zien, ik kan al nauwelijks meer wachten op het moment dat ze zometeen in me armen ligt. 

Xx

reageer

Beertje 10-06 om 10:22

Gefeliciteerd met je zwangerschap! En met jullie nieuwe woning! En natuurlijk Welkom hier.


Geniet van deze unieke tijd! Ik snap goed dat je het jammer vind dat de babykamer nog niet gedaan kan worden. Hier was hij met 11 weken al klaar  haha. Ik heb er heerlijk lang van kunnen genieten, eigenlijk wel een beetje te lang.

Maak je ook foto's van je groeiende buik? Wij probeerde elke week een foto te maken, nu achteraf erg leuk. Ons meisje is bijna 5 maand oud, de tijd vliegt echt hard voorbij.

Liefs!

Je kunt reageren op dit onderwerp '25 weken' in het Zwangerschapsforum