38 en zwanger

6 antwoorden en 39673013x bekeken

Yvonne 12-07 om 10:54

Ik ben Yvonne. Moeder van twee en zwanger van mijn derde kind. Mijn jongste is nu 14 en wij wilde graag nog een kind. Dit is nog gelukt ook. Over twee weken hebben wij de eerste controle en willen wachten met het vertellen tot dan. Nou ben ik wel bang voor de reactie s
omdat ik al 38 ben. Iemand ervaringen mee?

reageer

chantieeeee 14-07 om 00:29

Waarom bang voor reacties van andere? Jullie willen het kindje graag dat is wat telt. Mensen hebben altijd wel een mening daar kun je niet naar leven. Mijn moeder is bevallen vam mijn broertje op 38, ik was 13. De band tussen mijn ouders en me broertje en tussen mij en me broertje is onverwoestbaar.  Gefeliciteerd met je zwangerschap  geniet van het wondertje in je buik en succes/veel plezier bij de echo over 2 weken.

Yvonne 14-07 om 10:12

Dank je wel chantie. Ja je heb gelijk hoor moet me ook niks van aantrekken en wie weet valt het wel mee allemaal en haal ik dingen in mijn Hooft.
Mijn kinderen binden het ook helemaal leuk.
Dank je wel voor de oppepper ????

chantieeeee 14-07 om 12:43

Naar mijn weten heeft mijn moeder nooit negatieve opmerkingen gekregen. Het enige wat ik nog weet is dat het sommige mensen alleen verbaasde aangezien ik en me broer al zelfstandig waren en me ouders dus meer tijd voor henzelf kregen ze weer "overnieuw" begonnen met een ukkie erbij.

chantieeeee 14-07 om 12:46

En zelf ben ik 36 en mijn dochter (eerste kindje) is net 6 weekjes. Wat moeten mensen daar wel niet van denken dan ;-)

Yvonne 14-07 om 16:06

Ja denk ook meer dat dat is wat mensen zullen zeggen hoor , van waar begin je weer aan met weer een baby. maarja ik ben er heel blij mee en me man en kids ook dus dat is het belangrijkst. Maar wat leuk je bent net moeder geworden. Gefeliciteerd

millie 14-01 om 14:52

Hallo, ben zelf ook 38 als ik het kindje krijg en heb al 3 oudere kinderen van 11,16,en 19 dus dit is echt een nakomeling. Het was niet perse gepland maar wel van harte welkom en verder als ik jou was zou ik me niet druk maken wat andere vinden. Een nieuwe kleintje blaast notabene weer heel vreugde en nieuw leven in het gezien. Heerlijk weer zo een klein krumeltje. Mijn kids kunnen niet wachten!

Je kunt reageren op dit onderwerp '38 en zwanger' in het Zwangerschapsforum